שלום, באתי לכעוס

פרמלה

New member
שלום, באתי לכעוס

איך מעסיקים מכובדים וגדולים רוצים לגייס אנשים איכותיים לעבודות שדורשות מסירות, ראש גדול ובלה בלה בלה ומעזים להשפיל אותם עם שכר של 28 ש"ח לשעה? אנשים מבוגרים, בעלי משפחות שצריכים לפרנס, לא צריכים כסף כיס.

בכורית, בת 17, עובדת בדוכן אוכל בקניון. התחילה לפני חודש עם 25 לשעה ומהחודש הבא תקבל 27 לשעה.

במסגרת חיפושיי אני רואה גם מודעות על מיני עבודות אדמיניסטרציה עם שכר של 6000 ש"ח!!! (שלושת סימני קהריאה במקור. הם אשכרה חושבים שזו משכורת שצריך להתגאות בה).

חייתי בגן עדן של שוטים עד לפיטוריי.

אמאyyy

New member
צודקת לגמרי

adif11

New member
יש הרבה מודעות מהסוג הזה

גם כשמחפשים עובדים מקצועיים עם הכשרה אקדמאית ספציפית. למשל בתחום שלי יש לפעמים מודעות שהכישורים והנסיון הנדרשים לתפקיד ומפורטים במודעה ללא ספק מתאימים אך ורק למי שיש לו תואר ראשון ושני בתחום ולפחות עשר שנות ותק של עבודה בפועל כמנהל מחלקה, אבל בסוף המודעה רשום בקטן "נסיון נדרש: שנה עד שנתיים" כלומר רומזים בדיוק על כך שהשכר שיוצע יהיה כזה של סטאז'ר.

מכעיס מאוד!

יש לי חברה שהתחילה לעבוד במשרה כלשהי בתחום כוח האדם. היה לה חשוב לחזור לשוק העבודה אחרי הרבה שנים שלא עבדה, ולכן קיבלה את המשרה, אבל אחרי ניכוי הוצאות נלוות (כולל חניה על חשבונה במרכז תל אביב) נשארים לה בערך אלף שקלים לחודש.

למעלה