שלום, אתה כבאי?

Acoustic 3

New member
שלום, אתה כבאי?

אתמול פתאום התגלו לי פנים חדשות באטרף.. מישהו מהמקום בו אני גר. תמונת פנים גלויה, נראה ממש טוב, בכושר.. אבל הוא גר במקום בו אני גר אז החלטתי להתרחק כמו מאש.
היום יצאתי מהבית למכון הכושר שלי. אחרי חצי דקה של נסיעה ראיתי מישהו עושה ריצה. זה היה הוא. האטתי את האוטו כדי להסתכל ולהיות בטוח. הוא הסיט את מבטו כאילו ראה אותי, אבל אני כבר חלפתי.

הוא היה יפה כמו בתמונות. אז החלטתי לשלוח הודעה.
"סליחה על ההפרעה, אבל האם עשית ריצה עכשיו?"
"חחח כן..."
הייתי באמצע אימון, אז החלטתי לענות כבר כשאחזור. אבל הוא כנראה היה סקרן ושאל: "זהו? זה כל מה שרצית לדעת?"
תפס אותי מצב רוח שטות אז כתבתי לו: "לא, רציתי לדעת גם מה שמך ומהי מידת האצבע שלך בשביל הטבעת."
הוא הבין את הבדיחה וצחק. הוא גם ביקש תמונה.
"טבעת?! שתי טבעות אני שם לך!" צחקתי והסברתי לו שאני נראה יותר טוב בתמונות מאשר במציאות.
אחרי שיחה קלה התגלה לנו שהוא גר במרחק של 20 שניות הליכה ממני. ממש שכן.
בשיחה גם התגלה שהבחור כבאי (
) שזה תוסף למראה החיצוני הנהדר שלו...
אמרתי לו שהייתי בטוח שהוא ראה אותי היום, כי האטתי את האוטו כשהסתכלתי עליו.
"אוטו לבן?" הוא שאל.
"כן!" עניתי.

חזרתי מהמכון והתקלחתי והוא הציע שאקפוץ אליו רגע לפני שהוא יוצא מהבית, לפחות כדי להגיד שלום. היה לי אינטרס מובהק לעשות זאת כיוון שאני שונא את צבע העור שלי והייתי מעדיף שהוא יראה אותי לראשונה באור יום ולא בחושך. גם ככה אני שחום
. אז הסכמתי. בתכלס, עד שהתקלחתי וכו' כבר ירד הלילה.. אבל בסדר.
הלכתי אליו והיתה שיחה נחמדה. ראיתי שהוא בוחן אותי. אבל התעלמתי מזה באלגנטיות. התקשיתי קצת להסתכל לו בעיניים כי הסיטואציה היתה מוזרה לי מאוד. אמרתי לו שאני רוצה ללכת כי הוא ממהר וגם ככה יש לי עיסוקים, אבל הוא הפציר בי להשאר לפחות עוד קצת..
בקצת הזמן שנותר דברנו על העבודה המעניינת שלו ועל החיים שלנו כהומואים. הוא צחק שאני כלל לא נראה הומו, ושלהיפך, הוא יכול היה לצפות שיהיה לי סכין בשלוף, אבל מיד כשאני פותח את הפה מבינים שאני בכלל לא עונה על ההגדרה של בריון קטן או 'ערס' כמו שהוא קורא לזה. ספרתי לו שעבדתי בחנות ספרים במשך 3 שנים וגם שם הגיבו מוזר לצבע שלי.
"טוב, אז אני אלך," אמרתי... "אני לא רוצה לעכב אותך ואני גם רוצה להספיק לאכול."
הוא ענה: "טוב, אבל מתי אתה חוזר שוב?"
"דבר איתי, אני אשמח.." עניתי.

הוא מחפש זוגיות, האמת.
אני לא בטוח שאני מעוניין בבן זוג עכשיו.

אבל לכו תדעו.
כל הסיפור הזה היה נחמד בתכלס.. לא משנה מה יצא מזה.

aשרון

New member
לך על זה, לא משנה מה יצא מזה בסוף.

תתחיל משהו חדש, תרשה לעצמך לצאת מהמקום הנוח, תתחיל משהו עם מישהו בלי לחשוב יותר מדי. מי יודע, אולי תפתיע את עצמך.

קשה להאמין שלידך גר בלונדיני עם עיניים כחולות

אם אני קולט אותך נכון, אז תרשה לעצמך להיות הומו רק כשתעזוב לתל אביב.
לדעתי זאת גישה שגויה. הבחור גר לידך. זה נוח. חניה. אהבה אולי תהיה ואולי פחות. זה לא הענין.
לא בריא לרעות בשדות זרים הרבה זמן. ככה אתה שוכח להיות בן אדם. בדוק.
במקומך הייתי נוחת לידו. מריץ רומן. מתרגל למגע קבוע של מישהו קרוב. מתרגל להיות הומו במקום שבו אני חי.
אין לך נסיון בזה.
השאלה אם יש לך אומץ לזה.
יענו, זה לא ענין של בררנות אם חושבים על זה

Acoustic 3

New member
אני לא מבין, לפני שיצאתי מהבית היום בבוקר

ראיתי שהיו לך תגובות והגבת בחזרה. לאן התגובות האלה נעלמו?
שרון?
&nbsp
&nbsp
ונטי - אתה אומר אחלה דברים... אבל אתה יודע, צריך כימיה עם הבנאדם... חכה עם זה

&nbsp
ודווקא הייתי מעדיף להיות בת"א

aשרון

New member
מה שקרה....

הבנתי את התגובה של ונטי בצורה מסויימת ויצאתי עליו, אחרי כמה זמן ונטי תיקן אותי, נוכחתי לדעת שהבנתי את דבריו לא נכון.

מחקתי את התגובות (כי הן סתם הפריעו למהלך התקין של השרשור), התנצלתי בפני ונטי, וזהו.

איזה סיפור טוב!

אהבתי את הפלירטוטים הלא סטוציים

ואתה יודע שאם מישהו רץ אז זה מגביר את הסיכוי שהוא טוב במיטה..

לדעתי אתה צריך להפסיק להיות פולני ולא לחשוב על הקונפליקט בין זה שהוא מחפש קשר לבין זה שאתה לא. אם מתואמים בדרישות דברים יכולים להשתבש ולא להצליח גם אחרי שתי פגישות, ואם לא מתואמים דווקא דברים יכולים להיות מעניינים. מי יודע מה יכול לקרות.. אז למה לא לנסות? למה לפסול מישהו שהתחלת איתו בצורה כזו מעולה (ועוד כבאי למען השם. כבאי!) והוא הגיב לך בצורה עוד יותר מעולה בגלל הגדרות? למה?!
מקסימום תכיר מישהו מעניין וחתיך, תהנה מלדבר איתו ולהיות איתו, תעשה קצת סקס, ותמשיך הלאה איתו או בלעדיו..

אני יגיד לך מה מטריד אותי בסיפור

היחס שלך כלפי עצמך, מראך או צבע העור שלך.
הסיפור לכשעצמו מקסים, אני נוטה להסכים עם ונטי.

Acoustic 3

New member
אני לא מבין מה הבעיה ביחס שלי כלפי עצמי

אני חושב שאני נראה בסדר גמור. איפה זה התפרש אחרת?

בבקשה

היה לי אינטרס מובהק לעשות זאת כיוון שאני שונא את צבע העור שלי והייתי מעדיף שהוא יראה אותי לראשונה באור יום ולא בחושך. גם ככה אני שחום .

Acoustic 3

New member
אדם לא חייב לאהוב בעצמו את הכל

אתה יכול לא לאהוב את צבע העור שלך או דברים אחרים בך ועדיין להיות בעל ביטחון עצמי ולחשוב על עצמך באופן חיובי.
אני חושב שזה בסדר להיות מודע לחסרונות שלך.
אני בטח לא מושלם, אני לא גבר חתיך ויפה, אבל אני נראה בסדר גמור.. חי עם עצמי בשלום..

aשרון

New member
זה טוב להיות מודע לחסרונות שלך, אבל..

צבע עור זה לא חיסרון, זה נתון שנולדת איתו. אתה יכול לאהוב אותו או לא, אבל זה לא הופך את הנתון לחסרון.

חשבת פעם למה אתה לא אוהב את הדברים האלו בעצמך?

Acoustic 3

New member
אבל מי אתה שתגיד מה חיסרון ומה לא?

גם אדם שנולד שמן או רזה זה נתון שנולדים איתו.
גם אדם שנולד שעיר או חלק לחלוטין ללא שיער גוף זה נתון שנולדים איתו.
כל אחד רואה בדברים האלה יתרון או חיסרון/ מרכיב של יופי או מרכיב של כיעור - מי אנחנו שנגיד לאדם מה חיסרון בעיניו ומה לא?

aשרון

New member
אתה צודק...

אתה צודק, אף אחד לא יכול להרגיש במקומך או לומר לך מה לאהוב בעצמך.

אבל השאלה היותר חשובה פה היא: למה אתה לא אוהב את הדברים האלו בעצמך?

אם אתה מרגיש שאתה יכול להתמודד עם השאלה, אז תענה עליה.
זה חשוב לדעתי שתענה על השאלה הזו בינך לבין עצמך, כי זה תהליך של הבנה אישית.

אם תרצה לדבר, אני אהיה שם כדי להקשיב, כמו שאני תמיד מציע.

אתה ממש מצחיק אותי

למה אתה חושב שיש פה שאלה שהוא לא יכול להתמודד איתה או שזה גורם לו למשבר שהוא צריך לדבר עליו?
זה שמישהו לא אוהב משהו בעצמו לא אומר שהוא חסר הבנה אישית או שהוא במצוקה וצריך עזרה אלא שהוא מודע לזה שהוא לא מושלם ומקבל את זה בעצמו.
נראה לי שאתה צריך להציע תמיכה נפשית דווקא לאלה שחושבים שהם מושלמים ומהווים מתנה לאנושות.

Acoustic 3

New member
אוי נו אתה חייב לשלוח לי דגימת זרע בדואר.

אני כבר אעשה מזה ילד.

מה זה שווה? כל הכיף בילדים זה הסקס שמוביל אליהם.. כל מה שקורה אחרי שהילד שם זה רק טרחה ועוגמת נפש. אז אתה רוצה לזקק את הכיף ולהוציא רק את הסבל? אולי אתה באמת צריך להתקשר לשרון לתמיכה נפשית

Acoustic 3

New member
לצערי הרב לא משנה כמה הומואים ישכבו

לא יצא מזה ילד

&nbsp
מצטער לפוצץ את הבועה, פשוט מישהו היה צריך להגיד לך את זה

&nbsp
אה כן, ואין פיית שיניים. וסנטה קלאוס בכלל לא קיים

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp