Acoustic 3
New member
שלום, אתה כבאי?
אתמול פתאום התגלו לי פנים חדשות באטרף.. מישהו מהמקום בו אני גר. תמונת פנים גלויה, נראה ממש טוב, בכושר.. אבל הוא גר במקום בו אני גר אז החלטתי להתרחק כמו מאש.
היום יצאתי מהבית למכון הכושר שלי. אחרי חצי דקה של נסיעה ראיתי מישהו עושה ריצה. זה היה הוא. האטתי את האוטו כדי להסתכל ולהיות בטוח. הוא הסיט את מבטו כאילו ראה אותי, אבל אני כבר חלפתי.
הוא היה יפה כמו בתמונות. אז החלטתי לשלוח הודעה.
"סליחה על ההפרעה, אבל האם עשית ריצה עכשיו?"
"חחח כן..."
הייתי באמצע אימון, אז החלטתי לענות כבר כשאחזור. אבל הוא כנראה היה סקרן ושאל: "זהו? זה כל מה שרצית לדעת?"
תפס אותי מצב רוח שטות אז כתבתי לו: "לא, רציתי לדעת גם מה שמך ומהי מידת האצבע שלך בשביל הטבעת."
הוא הבין את הבדיחה וצחק. הוא גם ביקש תמונה.
"טבעת?! שתי טבעות אני שם לך!" צחקתי והסברתי לו שאני נראה יותר טוב בתמונות מאשר במציאות.
אחרי שיחה קלה התגלה לנו שהוא גר במרחק של 20 שניות הליכה ממני. ממש שכן.
בשיחה גם התגלה שהבחור כבאי (
) שזה תוסף למראה החיצוני הנהדר שלו...
אמרתי לו שהייתי בטוח שהוא ראה אותי היום, כי האטתי את האוטו כשהסתכלתי עליו.
"אוטו לבן?" הוא שאל.
"כן!" עניתי.
חזרתי מהמכון והתקלחתי והוא הציע שאקפוץ אליו רגע לפני שהוא יוצא מהבית, לפחות כדי להגיד שלום. היה לי אינטרס מובהק לעשות זאת כיוון שאני שונא את צבע העור שלי והייתי מעדיף שהוא יראה אותי לראשונה באור יום ולא בחושך. גם ככה אני שחום
. אז הסכמתי. בתכלס, עד שהתקלחתי וכו' כבר ירד הלילה.. אבל בסדר.
הלכתי אליו והיתה שיחה נחמדה. ראיתי שהוא בוחן אותי. אבל התעלמתי מזה באלגנטיות. התקשיתי קצת להסתכל לו בעיניים כי הסיטואציה היתה מוזרה לי מאוד. אמרתי לו שאני רוצה ללכת כי הוא ממהר וגם ככה יש לי עיסוקים, אבל הוא הפציר בי להשאר לפחות עוד קצת..
בקצת הזמן שנותר דברנו על העבודה המעניינת שלו ועל החיים שלנו כהומואים. הוא צחק שאני כלל לא נראה הומו, ושלהיפך, הוא יכול היה לצפות שיהיה לי סכין בשלוף, אבל מיד כשאני פותח את הפה מבינים שאני בכלל לא עונה על ההגדרה של בריון קטן או 'ערס' כמו שהוא קורא לזה. ספרתי לו שעבדתי בחנות ספרים במשך 3 שנים וגם שם הגיבו מוזר לצבע שלי.
"טוב, אז אני אלך," אמרתי... "אני לא רוצה לעכב אותך ואני גם רוצה להספיק לאכול."
הוא ענה: "טוב, אבל מתי אתה חוזר שוב?"
"דבר איתי, אני אשמח.." עניתי.
הוא מחפש זוגיות, האמת.
אני לא בטוח שאני מעוניין בבן זוג עכשיו.
אבל לכו תדעו.
כל הסיפור הזה היה נחמד בתכלס.. לא משנה מה יצא מזה.
אתמול פתאום התגלו לי פנים חדשות באטרף.. מישהו מהמקום בו אני גר. תמונת פנים גלויה, נראה ממש טוב, בכושר.. אבל הוא גר במקום בו אני גר אז החלטתי להתרחק כמו מאש.
היום יצאתי מהבית למכון הכושר שלי. אחרי חצי דקה של נסיעה ראיתי מישהו עושה ריצה. זה היה הוא. האטתי את האוטו כדי להסתכל ולהיות בטוח. הוא הסיט את מבטו כאילו ראה אותי, אבל אני כבר חלפתי.
הוא היה יפה כמו בתמונות. אז החלטתי לשלוח הודעה.
"סליחה על ההפרעה, אבל האם עשית ריצה עכשיו?"
"חחח כן..."
הייתי באמצע אימון, אז החלטתי לענות כבר כשאחזור. אבל הוא כנראה היה סקרן ושאל: "זהו? זה כל מה שרצית לדעת?"
תפס אותי מצב רוח שטות אז כתבתי לו: "לא, רציתי לדעת גם מה שמך ומהי מידת האצבע שלך בשביל הטבעת."
הוא הבין את הבדיחה וצחק. הוא גם ביקש תמונה.
"טבעת?! שתי טבעות אני שם לך!" צחקתי והסברתי לו שאני נראה יותר טוב בתמונות מאשר במציאות.
אחרי שיחה קלה התגלה לנו שהוא גר במרחק של 20 שניות הליכה ממני. ממש שכן.
בשיחה גם התגלה שהבחור כבאי (
אמרתי לו שהייתי בטוח שהוא ראה אותי היום, כי האטתי את האוטו כשהסתכלתי עליו.
"אוטו לבן?" הוא שאל.
"כן!" עניתי.
חזרתי מהמכון והתקלחתי והוא הציע שאקפוץ אליו רגע לפני שהוא יוצא מהבית, לפחות כדי להגיד שלום. היה לי אינטרס מובהק לעשות זאת כיוון שאני שונא את צבע העור שלי והייתי מעדיף שהוא יראה אותי לראשונה באור יום ולא בחושך. גם ככה אני שחום
הלכתי אליו והיתה שיחה נחמדה. ראיתי שהוא בוחן אותי. אבל התעלמתי מזה באלגנטיות. התקשיתי קצת להסתכל לו בעיניים כי הסיטואציה היתה מוזרה לי מאוד. אמרתי לו שאני רוצה ללכת כי הוא ממהר וגם ככה יש לי עיסוקים, אבל הוא הפציר בי להשאר לפחות עוד קצת..
בקצת הזמן שנותר דברנו על העבודה המעניינת שלו ועל החיים שלנו כהומואים. הוא צחק שאני כלל לא נראה הומו, ושלהיפך, הוא יכול היה לצפות שיהיה לי סכין בשלוף, אבל מיד כשאני פותח את הפה מבינים שאני בכלל לא עונה על ההגדרה של בריון קטן או 'ערס' כמו שהוא קורא לזה. ספרתי לו שעבדתי בחנות ספרים במשך 3 שנים וגם שם הגיבו מוזר לצבע שלי.
"טוב, אז אני אלך," אמרתי... "אני לא רוצה לעכב אותך ואני גם רוצה להספיק לאכול."
הוא ענה: "טוב, אבל מתי אתה חוזר שוב?"
"דבר איתי, אני אשמח.." עניתי.
הוא מחפש זוגיות, האמת.
אני לא בטוח שאני מעוניין בבן זוג עכשיו.
אבל לכו תדעו.
כל הסיפור הזה היה נחמד בתכלס.. לא משנה מה יצא מזה.