אמונה אמיתית
New member
שלום, אשמח לעזרה
שמעתי על אנדו השבוע. אני סובלת כבר שלוש שנים מכאבים חזקים בבטן תחתונה-אגן, בעיקר בחורף, כל שנה מתחזק.. אני ממש לא מתפקדת בבית. כשהתחילו הכאבים התחיל לי גם בעיות בעיכול, בחילות ושילשולים, שהגיע לרמה לא נורמלית, ב''ה אחרי טיפול אלטרנטיבי זה נחלש.
תמיד סבלתי מכאבי מחזור ביום הראשון, והוא לא סדיר.
אני נשואה שנה, ויש לנו קושי בחדירה.
בנוסף, כאבים אחרי שרותים מיוחד לאחר התאפקות.
אני ממש מתלבטת אם זה יכול להיות שיש לי אנדו. מפחדת נורא!!!
יכול להיות שזה קשור? כי הכאבים בעיקר בחורף, זה הגיוני?
וגם, לקחתי אמצעי מניעה (פלורט) כי חשבו שהכאבים הם בגלל בעיה אורטופדית ושאני יצטרך ניתוח, וזה לא הפחית את הכאבים, אבל אולי זה בגלל שזה לא כדורים שקשורים?
אמרו לי לפנות לרופא נשים כדי לקבל הפניה, אבל כבר הייתי בעבר אצל רופאי נשים בגלל הכאבים והם אמרו שהכל תקין. אז יש לכן המלצה על רופא/ה נשים של מכבי שמבין/ה בתחום?
תודה רבה לכן!!
שמעתי על אנדו השבוע. אני סובלת כבר שלוש שנים מכאבים חזקים בבטן תחתונה-אגן, בעיקר בחורף, כל שנה מתחזק.. אני ממש לא מתפקדת בבית. כשהתחילו הכאבים התחיל לי גם בעיות בעיכול, בחילות ושילשולים, שהגיע לרמה לא נורמלית, ב''ה אחרי טיפול אלטרנטיבי זה נחלש.
תמיד סבלתי מכאבי מחזור ביום הראשון, והוא לא סדיר.
אני נשואה שנה, ויש לנו קושי בחדירה.
בנוסף, כאבים אחרי שרותים מיוחד לאחר התאפקות.
אני ממש מתלבטת אם זה יכול להיות שיש לי אנדו. מפחדת נורא!!!
יכול להיות שזה קשור? כי הכאבים בעיקר בחורף, זה הגיוני?
וגם, לקחתי אמצעי מניעה (פלורט) כי חשבו שהכאבים הם בגלל בעיה אורטופדית ושאני יצטרך ניתוח, וזה לא הפחית את הכאבים, אבל אולי זה בגלל שזה לא כדורים שקשורים?
אמרו לי לפנות לרופא נשים כדי לקבל הפניה, אבל כבר הייתי בעבר אצל רופאי נשים בגלל הכאבים והם אמרו שהכל תקין. אז יש לכן המלצה על רופא/ה נשים של מכבי שמבין/ה בתחום?
תודה רבה לכן!!