שלום ,אשמח לעזרה..

bodrlein

New member
שלום ,אשמח לעזרה..

יש לי חלום שרודף אותי מאז בערך שאני זוכרת את עצמי ,גם כילדה קטנה. תמיד אותו תסריט ,לפעמים ממש בהמשכים . בהתחלה זה היה קורה תמיד בשכונה בה גדלתי , כשעברנו משם זה המשיך במקומות אחרים שתמיד נראים לי הזויים . טוב אז עכשיו לעיקר - אני כמעט אף פעם לא לבד בחלום ואיכשהו תמיד מופיע מישהו שאת הפנים שלו אני אף לא רואה הוא תמיד רודף אותי ,אבל קטע המפחיד באמת הוא כשאני מנסה לברוח אני לא מצליחה כי הוא מושך אותי אחורה אליו בחזרה.. באחד החלומות הצלחתי אפילו לעוף ,אבל זה קרה רק פעם אחת. אני לא יכולה לתאר לכם את ההרגשה של חוסר אונים,של פחד עצום, חלומות אחרים אני בקושי זוכרת ,או שכנראה זה תמיד אותו חלום . באחד החלומות הוא רכב על סוס כשיש גוויה של אדם איתו. תודה מראש שיהיה לנו המשך ערב מקסים וחלומות קסומים :)

makron2

New member
דעה מסויימת...

פרוש חלומות זה בפורום אחר - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=210 למרות זאת מאחר שיש לי נסיון מסויים בהתמודדות עם סיוטים אני אשתדל לעזור - חלומות על רדיפה זה דיי נפוץ - לדעתי את צריכה להתמודד עם החלום בחלום עצמו ע"י *שיחה עם הדמות או *הבנה עמוקה יותר של עצמך ולמה זה קורה,דרך אחת לעשות את זה היא ע"י השגת מודעות בחלום לעובדה שמדובר אך ורק בחלום ואז החשש יפחת ותיווצר לך הזדמנות והתמודד עם האתגר. "אני לא יכולה לתאר לכם את ההרגשה של חוסר אונים,של פחד עצום" - מובן בהחלט. אחת הדרכים להשגת מודעות לעובדה שמדובר בחלום היא שיטת המיילד - לאחר שאת מתעוררת מחלום/סיוט תבצעי את הדברים הבאים - תאמרי לעצמך בנחישות "בפעם הבאה שאני חולמת אני יזכור/יידע שאני חולמת" ואז תדמייני שאת בחלום ותזהי שמדובר בחלום ע"י הבחנה בדבר שקורה רק בחלומות שלך,כמו "תמיד מופיע מישהו שאת הפנים שלו אני אף לא רואה"(סימן ברור)שאת רואה אותו בדמיון פשוט תגידי לעצמך "זה חלום"/"אני חולמת" - יש לחזור כמה פעמים/דקות ואז להרדם כרגיל. - רוב הסיכויים שלאחר מכן תמצאי את עצמך בחלום דומה שבו תדעי שאת חולמת. "באחד החלומות הצלחתי אפילו לעוף" - ברגע שתדעי שמדובר בחלום את יכולה תמיד לעוף אבל לעוף/לברוח/להעיר את עצמך מסיוט זה לא עושה כלום בגלל שזה רק יחזור - צריך להתמודד,אני בטוח שתמצאי משהו יצירתי. בגדול חלומות זה מעיין אימון - גם אם החלום שלילי,הסיבה שלו היא חיובית. במידה ותבחרי להתמודד עם זה בצורה הזו נשמח לשמוע על ההתקדמות.

למעלה