שלום,אשמח לעזרה...

שלום,אשמח לעזרה...

אני ממש זקוקה לעזרה שלכן. אנחנו עושים ארוחה למשפחה בת 10 נפשות (8 ילדים קטנים). אני המכינה , אופה וכאלו ואשמח מאוד לרעיונות שלכם לדברים טעימים ובלי הרבה הרבה מצרכים (אין לי בעיה עם עבודה קשה) אני רוצה לעשות עוגיות(במיוחד) , עוגה טעימה ומושקעת ... אולי פשטידות .. אני עוד לא סוגרה על מה לעשות חלבי/בשרי .. אולי תצליחו לעזור לי? תודה רבה

pirge

New member
עוגיות חמאה אבקת סוכר

תכינו צורות והכי טעים זה בעיגולים לרדד את הבצק ממש ע ב ה ולקרוץ צורות תתחילי עם פחות קמח----רק 4 כוסות ותוסיפי לפי הצורך................................. עוגיות אבקת סוכר נפלאותתתתתת..מאת: pirgeו 03/12/04 | 13:38 4\3 קילו קמח כ-5 כוסות------------להתחיל עם 4 כוסות ולהוסיף.... שקית אבקת אפיה 2 ביצים 2 חבילות מרגרינה/חמאה = 400 גרם כוס אבקת סוכר ללוש לבצק מאד נעים ורך. להכין צורות: כדורים: עוגיות צורות : עוגיות סהרונים. להניח על ניר אפיה לא משומן לאפות בחום 175 שחומם מראש כ-15 דקות לצבע בהיר רק התחתית של העוגיות מזהיבה אחרי האפיה טובלים כל עוגיה באבקת סוכר נוספת. תהנו

pirge

New member
עוגה פירות יפהפיה וצבעונית לקיץ

עוגת פירות יפהפיה וצבעונית לקיץ מאת:פירגה כדאי כל פעם לגוון את סוג הפירות והג'לי בצק: כוס וחצי קמח תופח חצי חבילה מרגרינה רכה 2 כפות סוכר חלמון ביצה מעט ליקר פירות ללוש עם כוס אחת קמח ולהוסיף לפי הצורך עד שהבצק יהיה נעים ללישה לשטח את כל הבצק בתבנית משומנת מספר 24 לאפות בחום 175 כ-15 דקות או עד שהבצק יהיה זהוב חומי ומוכן—ל ק ר ר להכין קרם גבינה בקערת המיקסר: מיכל שמנת מתוקה 3 כפות אבקת סוכר שקית אינסטנט פודינג וניל 200 גרם גבינה לבנה: מסקרפונה או סימפוניה:או כל גבינה לבנה שמנה לצקת את קרם הגבינה על הבצק האפוי – הקר לסדר מקופסת אפרסקים גדולה חצאי משמש על פני הקרם לתוך סיר לצקת: כוס מסירופ האפרסקים+כוס מים ולהרתיח להוסיף ג'לי בטעם אפרסקים ולערבב היטב לצנן מעט את הג'לי ולצקת בזהירות על הפירות באופן שווה. לשמור במקרר כמה שעות לפני ההגשה תהנו

pirge

New member
טעות בשורה של הפירות לסדר אפרסקים או משמש

pirge

New member
עוגת פירות יפהפיה וצבעונית-מתכון מתוקן

סליחה

pirge

New member
הנה המתכון המתוקן../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

עוגת פירות יפהפיה וצבעונית לקיץ מאת:פירגה כדאי כל פעם לגוון את סוג הפירות והג'לי בצק: כוס וחצי קמח תופח חצי חבילה מרגרינה רכה 2 כפות סוכר חלמון ביצה מעט ליקר פירות ללוש עם כוס אחת קמח ולהוסיף לפי הצורך עד שהבצק יהיה נעים ללישה לשטח את כל הבצק בתבנית משומנת מספר 24 לאפות בחום 175 כ-15 דקות או עד שהבצק יהיה זהוב חומי ומוכן—ל ק ר ר להכין קרם גבינה בקערת המיקסר: מיכל שמנת מתוקה 3 כפות אבקת סוכר שקית אינסטנט פודינג וניל 200 גרם גבינה לבנה: מסקרפונה או סימפוניה:או כל גבינה לבנה שמנה לצקת את קרם הגבינה על הבצק האפוי – הקר לסדר מקופסת אפרסקים או משמש גדולה חצאי פירות על פני הקרם לתוך סיר לצקת: כוס מסירופ האפרסקים+כוס מים ולהרתיח להוסיף ג'לי בטעם אפרסקים ולערבב היטב לצנן מעט את הג'לי ולצקת בזהירות על הפירות באופן שווה. לשמור במקרר כמה שעות לפני ההגשה תהנו

pirge

New member
טירמיסו קרם גבינה עוגה גדולה

טירמיסו ללא ביצים במסקרפונה מאת: pirgeו 02/06/05 | 21:46 14:17 | 15/05/05 טירמיסו שאני מכינה ללא ביציםו pirge ו קערה שקופה ויפה בקוטר 26 ס"מ בסיס: חבילת בישקוטים כפולה --טבולים בקפה שחור חזק מילוי: 500 גרם גבינה מסקרפונה 1 שמנת חמוצה 27 אחוז שומן 4\3 כוס סוכר 2 שמנת מתוקה 38 אחוז 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל 2\1 כוס חלב 3 כפות אבקת סוכר ציפוי: קקאו לשים בקערת המיקסר: את 2 השמנות המתוקות 3 כפות אבקת סוכר 2 שקיות אינסטנט פודינג 2\1 כוס חלב להקציף ביחד בקערה אחרת לערבב היטב עד להמסת הסוכר: 500 גרם גבינה מסקרפונה שמנת חמוצה 4\3 כוס סוכר לאחד את 2 התערובות בתנועות קיפול. לשטח בישקוטים טבולים בקפה (לשבור את הבישקוטים בהתאם לצורת הקערה) מעליהם חצי מכמות הגבינה להניח מעל לגבינה עוד שכבת בישקוטים טבולים בקפה מעל את יתר הגבינה לפזר קקאו. לשמור בקירור כמה שעות לפני ההגשה. לשידרוג יש לצקת בין השכבות ממרח פירות יער (מוכן של השף הלבן) או חצאי תותים מסוכרים או לגרר שוקולד מקופלת מריר או לבן

pirge

New member
מאפה ספגטי בטטה וגבינות צבעונית

מאפה ספגטי בטטה וגבינות צבעונית ועשירה מאת:פירגה מצרכים: חבילה ספגטי מס' 8 מכינים לפי הוראות היצרן לא לשטוף רק לסנן לשים בקערה עם: חבילה גבינת "טוב -טעם" או קוטג' 150 גרם גבינה צהובה מגוררת 150 גרם גבינה בולגרית\פטה\פטינה מיכל שמנת/יוגורט בצל קצוץ מטוגן ב-4 כפות שמן 4 ביצים שלמות 2\1 כוס קמח תופח מלח פלפל שחור לערבב. אפשר להוסיף טונה מפוררת--- בלי השמן או במקום טונה להוסיף: 3 בטטות פרוסות מבושלים 2 עגבניות קטנות חתוכות לקוביות בצל ירוק ופטרוזיליה זיתים שחורים לנקד במרגרינה /חמאה מעל למאפה לפני שמכניסים לתנור לזרזף פפריקה/פטרוזיליה קצוצה יבשה לאפות בחום 175 עד להשחמה. תהנו בתמונה: המאפה עם בטטות עגבניות וירק

יוכי68

New member
פלאפל, פיתות והרבה סלטים../images/Emo67.gif

תערובת לפלאפל/יוכי 1/2 ק"ג חומוס שהושרה 2 בצלים גדולים קוסברה קצוצה פטרוזיליה קצוצה (אני משתמשת בפטר' ובקוסברה יבשה) שיני שום לפי הטעם 3 פרוסות לחם שרויות במים – לסחוט היטב 2 כפות קמח מלח, כמון, פלפל שחור, 1 אפיה לטחון את החומוס, הפטרוזיליה, הקוסברה, הבצל, השום, פרוסות הלחם להוסיף תבלינים וקמח ולבסוף את האפיה – לערבב היטב ולטגן כדורים בשמן חם ועמוק. תהנו!

יוכי68

New member
כל מיני מאפים טעימים...

מתכון בסיסי ללחם/יוכי 1 ק"ג קמח מנופה 2 כפות שמרים יבשים 1 כפית מלח 1 כף גדושה סוכר 1/4 כוס שמן 1 ביצה לא חובה 3 כוסות מים פושרים ללוש היטב את כל החומרים...לא לדאוג אם הבצק רך מידי, להתפיח פעמיים. להשתמש בידיים משומנות לצורך העיבוד וכך גם ליצירת הלחמים/הלחמניות. אני לא משתמשת בקמח - רק בשמן. להכין מהבצק לחמים/לחמניות/כל בסיס שתרצו....... יש להתפיח את הבצק בתבנית לפני האפייה. מהבצק הנ"ל הכנתי: פיצות טונה פשוט קופסה של טונה מסוננת משמן בתוספת רוטב פיצה מוכן אם אין - לערבב קטשופ, רסק עגבניות, מלח, סוכר, פלפל שחור, אורגנו ומעט שמן ומים מורחים את התערובת על כדור בצק קטן ושטוח (תופח מאוד באפייה) ומפזרים זיתים...לאפות בחום בינוני גבוה כ- 15 דקות. פיתות עם בשר טחון: מכינים כדורי בצק קטנים משטחים בעזרת ידיים משומנות ויוצרים מעין גומה באמצע . במחבת מטגנים בצל גדול קצוץ ולאחר ההזהבה מוסיפים בשר בקר טחון...מטגנים עד שנעשה עשוי היטב...מוסיפים מעט קינמון, אגוז מוסקט, כוסברה/כרפס קצוץ, מעט כמון, כורכום, מלח ופלפל שחור...עוד טיגון קל וסיימנו. לכל גומה בבצק מוסיפים כף מהבשר המטוגן ואופים בחום בינוני גבוה כ 15 דקות. לחם תלישות: להכין מס' כדורים קטנים, להניח בתבנית עגולה...להתפיח...למרוח ביצה מעל ולפזר על חלק מהכדורים שומשום וחלק קימל ומלח גס....יצא טעים....טעים....לא הפסיקו להחמיא! שבלולי טונה: בצק עלים מרודד חתוך לרצועות דקות...על כל רצועה מורחים טונה מסוננת עם רוטב פיצה מוכן...מגלגלים לשבלול ומועכים מעט...מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום אם רוצים...תנור בחום בינוני גבוה כ 15 דקות או עד הזהבה. בורקס בשר ופירה: בצק עלים מרודד בשר בקר טחון מטוגן עם בצל קצוץ, כוסברה/כרפס, מלח,פלפל שחור, קינמון, אגוז מוסקט, כמון + פירה מכמה תפו"א מערבבים היטב מתקנים טעם וממלאים את הבצק. אני הכנתי רולדות וסימנתי בעזרת סיכן את מקום החיתוך...לאחר אפייה של כ 15 דקות בחום גבוה הוצאתי וחתכתי עד הסוף......מעל הבצק יש למרוח ביצה ולפזר שומשום. לחמניות ביס: נשאר לי מעט מן הבצק הבסיסי ללחם אז הכנתי מעין לחמניות ממש קטנות...בתבנית זה כמו אצבעות...לאחר ההתפחה בתבנית מכניסים ללא כל ציפוי מעל לכ 15 דקות בחום בינוני גבוה ומתקבלות לחמניות תפוחות וממש מיוחדות...אפשר למלא בהן את חומרי המילוי לפריקסה לכאלה שרוצים פחות טיגון.

ואווא איזה יופי, אם את רוצה עוגיות ופשטידות

אני יכולה להמליץ לך על עוגיות טחינה של ניקי, עוגיות שיבולת שועל של ניקי עוגת בוואריה של פירגה ועוד מאפים יש גם עוגיות פרח ריבה של ניקי שיצאו קטלניות. פשטידות אני יכולה לתת לך בשפע, רק תגידי איזה.

למעלה