שלום, אשמח ליעוץ

lilabes

New member
שלום, אשמח ליעוץ

קיבלתי מתנה מחברה - טבעת עם 7 אבנים שונות, שתיים מהן נפלו, האם נכון מבחינה אנרגטית להשלים אותן או לעזוב ככה? ובכלל, מה המשמעות של זה? מצורפת תמונה של הטבעת, האבנים שנפלו - שתי התכולות. תודה ושבת שלום.

וואוו... טבעת מדהימה!!

את יודעת... קרה לי מיקרה דומה עם טבעת האירוסין (שנתן לי הגרוש שלי...) היתה משובצת באבני טורקיז, אם אני זוכרת נכון, ובתוך פחות משבוע האבנים התפוצצו או משהו. בדיעבד, זה מובן לי. גם אז חששתי בדיוק מהמסר הזה. החלפתי את הטבעת. זה די ניראה היום כמו לקבור את הראש בחול. קשה לי לענות באופן גורף על השאלה שלך. הייתי רוצה לדעת - מה לתחושתך "מתפרק" בחיים שלך? איך מערכת היחסים עם החברה? האם את מרגישה שיש לך מה ללמוד מהמקרה? וחוץ מזה, הייתי מזכירה לך, שאחרי שעשית שיעורי בית ולמדת את המסר, לפי מיטב יכולת כרגע, אני ממליצה לך לעשות עם הטבעת בדיוק מה שבא לך - בא לך לתקן אותה? - תקני! את לא אוהבת אותה? אל תתקני!...

lilabes

New member
קודם כל, תודה גדולה

הקשר עם החברה מעולם לא היה חזק יותר, מרגישה צורך לשמור על הקשר ועליה. את יכולה להגיד לי מהתמונה אילו אבנים אלה או שזה בלתי אפשרי? אם אדע מה הן ומה הסגולות שלהן, אולי זה יכוון אותי, בכל מקרה, אני מאד אוהבת את הטבעת והנטייה שלי לתקן.

תקני, אם ככה!

בהחלט ניראה לי שבחיים חשוב מאוד לדעת מתי חשוב לתקן ומתי חשוב להרים ידיים ולהמשיך הלאה... אני לא יכולה להגיד לך מהתמונה אילו אבנים אלה, מציעה לך לקחת את הטבעת לצורף, לבחור אבנים חדשות ביחד (למה הן חייבות להיות בדיוק מהסוג של המקוריות? אולי זה השיעור שהיית צריכה להיחשף אליו, שהאבנים המקוריות שנשברו יצרו קונפליקט אנרגטי אצלך?..) ולשלב אותן בשימחה רבה..

bridges

New member
לי זה נראה שהטבעת היא בצבעי הצ'אקרות

ואז כנראה אחת מהאבנים שנפלו היא יותר בגוון ירוק (צ'אקרת הלב) והשנייה היא תכלת (צ'אקרת הגרון). אני הייתי בודק אם התקשורת ביניכן היא מה שאומרים "מכל הלב" (ולא סתם) או שיש שאמורים להאמר אבל נשארים בגרון. רונן

dudi adler

New member
אם הפנית את השאלה לפורום

משהו גרם לך לעשות זאת. דעה שיש לך בעניין, אולי איזה שהוא חשש, ואולי ואולי. התוכלי לומר מדוע את שואלת? למה אינך עושה כראות עינייך ודי?

lilabes

New member
לא יודעת...

יש לי את התבונה להתייעץ... אולי בגלל זה :) בכל מקרה, קיבלתי פה התייחסויות מעניינות ומשמעותיות וכבר פניתי לצורפת על מנת לתקן. תודה.

למעלה