שלום אשמח לייעוץ

Smile le

New member
שלום אשמח לייעוץ

שלום יש לי בחילות קשות מאוד בזמן מחזור. במחזור האחרון לא הצלחתי להירדם מרוב בחילה וכשלבסוף נרדמתי התעוררתי לאחר שעתיים בלבד! בקיצור זה מאוד מפריע לי. בנוסף כואבת לי הבטן בזמן מחזור דווקא לא כאב חזק אלא חלש כזה אבל שמעיק ומחליש מאוד. חשוב לציין שיש פעמים שהבחילות הם קלות בלבד ונסבלות. לא יודעת איך זה הגיוני אך אלו הם העובדות. אגב האולטרא סאונד שלי תקין. אשמח אם תמליצו לי מה ניתן לעשות.ג€ ג€ בתודה מראש Smile le

לדעתי כדאי מאוד

שתעברי בדיקה לפרופיל הורמונלי ותתיעצי עם גניקולוג או רופא משפחה בחילות בשמן מחזור נובעות מההפרעה ההורמונלית (כמות ההורמונים שמשתחררים בגוף גבוהה) והחולשה נובעת מהדימום שיותר אנמיה קלה (לי זה עשה מיגרנות נוראיות!) בדר"כ הרופאים פותרים את הבעיה עם גלולות שמאזנות את ההורמונים בגוף לגבי צמחי מרפא לבחילות אני לא ממש יודעת...

0 אור 0

New member
לא מזיק להתייעץ עם רופא

אבל לרפואה הקונבנציונלית אין הרבה פתרונות לחוסר איזון הורמונלי - והפתרון על ידי גלולות רק גורם לניוון המערכת הטבעית. לעומת זה, לרפואה המשלימה ישנם לא מעט פתרונות ומומלץ מאד לפנות אליהם (רק לדוגמא אציין רפואה סינית - אך בודאי שגם שיטות נוספות יכולות לסייע לא פחות)

צמחים לשתיה : מרווה- מרגיע

עשב לימון - טוב לסחרחורות ולהרגעה כללית בחילות , וכןץץץץ לא לוותא על בדיקות רפואיות וכן חשוב לבדוק פוליפים שבת קסום שלי

מה הקשר לפוליפים?

מאוד מעניין אותי....

Smile le

New member
אני מודה לך מאוד ושאלה

למה צריך לבדוק פוליפים? מהו הקשר? תודה

Smile le

New member
אני מודה לך מאוד ושאלה

למה צריך לבדוק פוליפים? מהו הקשר? תודה

למעלה