שלום אשמח להכוונה

דפנה 97

New member
שלום אשמח להכוונה

אני רוצה ללכת ללמוד תיירות ומלונאות . ביררתי ויש כמה אפשרויות איפה ללמוד, כאשר אני נוטה להירשם למכללת כנרת בעמק הירדן מעבר לכך שתנאי הלימוד ממש נראים לי גם תמיד רציתי לגור בצפון הארץ (אני מב"ש במקור) גם מבחינה מקצועית נראה לי אחלה לסיים את הלימודים ולנסות להשתלב בעבודה בטבריה שהיא אחלה מקום לנופש בעיניי מה בעצם אני שואלת לא ברור לי אני אנסה להסח - כל חיי גרתי בב"ש האם זה בעייתי ללכת ללמוד באיזור זר שלא מוכר לי ואינני מכירה שם אדם ולנסות לפתח שם קריירה וחיים שלמים גם אחרי הלימודים? האם עדיף ללמוד במקום קרוב, אין לי בעיה אישית ללכת ללמוד בצפון השאלה אם זה נשמע כמו קושי ? תודה לכל מי שקרא

noadvir9

New member
יש הבדל בין לימודים לבין התחלת חיים חדשים

אני חושבת שאם את נידלקת על המיכללה הזאת אז כדאי לך ללכת על זה כי בכל זאת את תלמדי שם כמה שנים טובות והרבה שעות אז שיהיה לך כיף ואם אח"כ תשתלבי גם בעבודה וחיי חברה שבטח תכירי כבר בלימודים אז זה יהיה בונוס

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

זה מאוד תלוי איזה טיפוס את. יש כאלו שיעדיפו להתמודד עם חוויות מחוץ לבית ולהתרחק מהבית והמוכר. יש כאלו שיעדיפו ללמוד קרוב. יש סטודנטים שלמרות שיש להם קורס באוניברסיטה ליד הבית (נניח חיפה או ל-אביב) הולכים ללמוד באוניברסיטת באר שבע. תמיד יש חששות לפני צעדים כאלו אבל לרוב הם מתבררים כמוגזמים.

למעלה