שלום ארינה....

6MR. NICE GUY

New member
שלום ארינה....

ממממ... אני ממש חדש פה ולא יודע מה זה אומר טארוט.... אבל אני ראיתי מה אולגה שאלה ואני מזה סקרן לגבי... שם: אורי מזל בתולה (3.9.85)

ארינה

New member
שלום אורי וברוך הבא

בפורום כאן אני יכולה לענות בכל פעם על שאלה אחת שהיא ממוקדת בנושא אחד. תכתוב לי בבקשה בדיוק מה מעניין אותך לדעת ואני אענה לך בשמחה. לגבי שאלתך מהם קלפי טארוט, אז כהסבר קצר אני אומר לך שטארוט הם קלפי חיזוי שדרכם אני יכולה לחזות את העבר, ההווה והעתיד. לקלפי הטארוט אין כוחות אלא לנו שקוראים בהם, אנו יכולים לקבל מסרים דרך תיקשור ולהעביר את המסר דרך הקלפים. ארינה

ארינה

New member
היי אורי

לגבי המצב שלך הזוגי ובאהבה, כרגע הכל מתנדנד קשרים לא יציבים שום דבר שאתה יכול לזרום איתו לכיוון רציני כמו שאתה רוצה. אתה בודק את כל האפשרויות ואתה לא מהמר, אתה הולך על בטוח. אתה מחפש בחורה שתזרום איתך בקצב שלך ובכיוון שלך, אתה לא אוהב שאתה הולך לכיוון אחד והבחורה לכיוון שני. יש לך בגלל זה המון מאבקים בזוגיות, הרבה פרידות וכרגע אתה נמצא בתקופה קשה ולא פוריה מבחינה זוגית. עברת פרידה לא מזמן, שדי פגעה בך אך בקרוב אתה תמצא אהבה אמיתית שתעשה לך רק טוב. בהצלחה ארינה

6MR. NICE GUY

New member
ארינה...

קודם כל תודה... האמת הרוב שם נכון.... חוץ מזה שהפרידה... מממ... לא הייתה ממישהי שהייתי איתה בקשר של חברות אלא ידידה שהייתי די דלוק עליה... רק אם אפשר לשאול כמה זה בערך ה"זמן הקרוב" שאני אמצא... ז"א חודש, שנה....? באמת אני מודה לך, אורי.

ארינה

New member
אורי היקר

אם שמת לב,אני לא אמרתי שהייתה לך חברה, כתבתי לך שחווית פרידה שדי פגעה בך. זה ממש לא משנה אם זו חברה או ידידה ברגע שאוהבים.... לגבי זמן של קשר רציני לא הופיע לי זמן מדוייק לכן לא אמרתי כלום. ארינה

למעלה