שלום ארינה

magna

New member
שלום ארינה

הי שמי ירדן ואני בחורה בת 24, שעברה כבר יותר מדי בחיים שלה. בגדול, היה לי עבר מאוד טראומטי שהודחק, ובחודשים האחרונים הכל חוזר אליי. הייתי רוצה לדעת מה הקלפים אומרים. האם העבר יעזוב אותי ואני אצליח לחיות בהווה ובעתיד? האם יש שם מישהו בשבילי, ואם כן מתי הוא יגיע. תודה רבה לך, ירדן

ארינה

New member
התגברות

כדי להתגבר על הטראומה את צריכה עזרה וייעוץ ולאט לאט תוכלי להתגבר על הטראומה שעברת. אני כותבת לך למייל.

magna

New member
ארינה יקרה.....

וואוו!!! זה מה שיש לי להגיד. תודה רבה לך, למרות שזה היה מפחיד בצורה מסויימת, הקלפים צדקו בכל מילה לגבי העבר שלי. בתור אחת שהייתה פותחת בקלפים תקופה מסויימת, עברתי משבר קטן איתם והפסקתי, אבל גם אצלי בד"כ כל הפתיחות קלעו. אבל אף פעם לא הצלחתי בצורה כזאת. אני כל כך מקווה שגם מה שראית לגבי העתיד יגיע. והלוואי שיגיע כבר. אולי את רואה תקופה של זמן גם? אני מקווה שזאת לא חוצפה לשאול.... ושוב תודה רבה רבה..... ירדן.

ארינה

New member
ירדן היקרה

הלוואי והייתי טועה בדברים שכאלה. תזכירי לי בבקשה היום יותר מאוחר ואני אבדוק לך בשמחה. יום טוב ארינה

ארינה

New member
זמן

בסביבות חודש ינואר פברואר תתחיל להיות לך הקלה, הכל תלוי במערכת הזוגית שלך כי את זקוקה להמון תמיכה, אינך בוטחת באף אחד וזו אחת הסיבות שקשה לך להתגבר על המצב. סבלנות, הרבה מלחמה, והכל יסתדר. בהצלחה ארינה

למעלה