שלום. אפשר?

שלום. אפשר?../images/Emo9.gif

אפשר גם להיות פה?באמרו לי שאתן בית חם ותומך (תודה מור מור
) קצת עלינו? אני 27 והוא 29. מנסים חצי שנה. הייתי אצל רופא שלא הייתי מרוצה ממנו ועברתי. הרופא החדש - שהוא אחלה ומקסים אבחן שחלות פוליציסטיות והתחלנו את המסע... איקקלומין חצי כדור ליום למשך 5 ימים, אח"כ מעקב ואם יש זקיק טוב - זריקת כוריגון ולמיטה...(
). שמחה להיות איתכן ובטח יהיו לי מלא שאלות, ועוד יותר אשמח לעבור פורום מהר מהר... דרך אגב - הסתבר לי ביום ראשון שאני ילדת איקקלומין...נולדתי אחרי מחזור אחד שאמא שלי לקחה.

ברקנבר

New member
../images/Emo8.gifרוצה לחזק את ידייך

אני בת 28 הוא אוטוטו 30. גם עם שחלות פוליציסטיות יודעת על זה רק מלפני חודשיים. כבר עברתי טיפול אחד של איקקלומין 50 מ"ג 5 ביום אך שום דבר לא צמח. תנסי לעשות בדיקות לראות את רמת האינסולין. משום מה יש קשר בין הדברים ואולי יציעו לך לחזק את הטיפול בהורדת האינסולין. בהצלחה.

היי רעות ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה. מחזיקה לך אצבעות שגם את תספרי לילדך שהוא/היא נולד/ה אחרי מחזור אחד של איקקלומין
. אשמח לשמוע עדכון על בטא יפה...

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מה שעבד אצל אמא שלך מן הסתם יעבוד גם אצלך (רק שאצלך זה בן
). שיהיה בהצלחה נועם

בן בת - מה שבא ברוך הבא..../images/Emo8.gif

לי לא משנה, בעלי רוצה בן והאמהות של שנינו לוחצות על בת. ואני כל הזמן אומרת - מה שבא ברוך הבא העיקר שיבוא כבר ויהיה בריא. תודה על קבלת הפנים

אלה 2

New member
../images/Emo45.gifבודאי שאפשר,../images/Emo24.gif

בשביל זה כולנו כאן. מאחלת לך מסע קצר אל הפורום משמאל שיהיה בהצלחה

ל א ו

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה../images/Emo140.gif

מה שמצחיק זה שאני זוכרת שרק הגעת לפורום לקראת הריון, אני עברתי לפורום הזה. אז קדימה רעות, עכשיו את צריכה לפתוח לי את הדלת משמאל כי את יודעת שאת עוברת איתי לפורום העגול. (הייתי 29GALIT)

mor mor

New member
../images/Emo24.gifאמרתי לך שזה בית חם../images/Emo23.gif

מקווה שלא תשארי פה הרבה זמן
. אוהבת מור מור

למעלה