שלום, אפשר שאלה?

א י ל ה

New member
שלום, אפשר שאלה?

אני רוצה לתת לבנזוגי מתנה צניחה חופשית, חד פעמית כזאת. הוא נוראאא נוראאא רוצה כזה. :) הצצתי בקישורים שלכם למועדוני צניחה בארץ וראיתי שיש שם שניים. כמו פולנייה טובה התקשרתי לדבר, לשמוע ולברר מחירים. וזה נוראאא נוראאא יקר. לכן אני שואלת - האם יש מועדונים נוספים? האם אלה שמופיעים אצלכם כאן הם מומלצים במיוחד בגלל איכותם, או שרק במקרה הם כאן? האם טווח מחירים של אלף ש"ח לקפיצה זו הנורמה? אני זוכרת שמדי פעם שולחים לי למייל פרסומות כאלה מעצבנות של כל מיני דברים וביניהם קיבלתי גם צנחנים חופשיים, והמחירים נעו יותר סביב ה-500. זה אומר שהם הורגים את הצונחים אצלם? מאוד אשמח לקצת יותר אינפורמציה... אילה

שלום אילה.

א. בחירה טובה של המתנה לבן זוגך שוודאי את אוהבת מאד. ב. המחיר ממש אינו יקר מול מה שאתם עומדים לקבל. ג. אין בארץ מועדונים נוספים. ד. טווח המחירים שהזכרת הוא הנורמה אפילו בהשוואה לחו"ל. ה. גם אלה שהורגים צנחנים, לוקחים יותר מ - 500. לסיכום: בחירה טובה, שווה את המחיר וקחי גם צילום.

FalxOri

New member
עזוב אותך...

היא בת 100...

א י ל ה

New member
בת מאה

אבל לא נראית יום מעל 80... :)) תודה, צביקה. אז מה, שווה, אתם אומרים, להצניח אותו? :))

oferbar

New member
שווה? חובה!

ועוד דבר - כמו כל דבר בחיים, לא כל מה שהוא הכי זול, גם הכי טוב, בעיקר שמדובר בזוטות - כמו למשל החיים עצמם ואפרופו, פראדייב יוצאים לפגרה קצרה בשבוע הבא, אז קחו את זה בחשבון...

א י ל ה

New member
כן, דיברתי איתם כבר

וגם עם המועדון בבאר שבע. הוא טיפונת יותר זול ובא לקראת המשתמש הידידותי. יש אחד שהוא יותר עדיפויי מהשני?

למעלה