שלום אפשר להצתרף? חדשה פה
ק קושקושית מתולתלת New member 13/12/06 #5 אני יודעת מאמי... מצטערת פשוט לא יוצא לי לשבת על המחשב כמו אז... בימים הטובים שלנו... אבל תהיה בטוח שהתגעגעתי!!!!
אני יודעת מאמי... מצטערת פשוט לא יוצא לי לשבת על המחשב כמו אז... בימים הטובים שלנו... אבל תהיה בטוח שהתגעגעתי!!!!
מ מותר לי New member 12/12/06 #4 לא, אי אפשר! ../images/Emo88.gif 'צטערת, כבר צירפו אותך! ושלום לך באמת!!
ק קושקושית מתולתלת New member 13/12/06 #7 שלום גם לך../images/Emo13.gif מה עם היד? מה איתך? יש חדש? שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם געגעתי יקירתי
שלום גם לך../images/Emo13.gif מה עם היד? מה איתך? יש חדש? שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם געגעתי יקירתי
B Barvazoom New member 13/12/06 #8 כפי שאמרו לפני----> ל א....... ממצב אחותי? כתבת לי מייל ונעלמת...הממ... הכל טוב? מה חדש?
ק קושקושית מתולתלת New member 13/12/06 #9 אני לא נעלמתי.. מסתבר שכמה שאני לא עושה כלום יש לי הרבה מה לעשות רק אתמול בלילה אמא שלי אמרה לי שזה לא בסדר שהכל התהפך לי - הלילה יום והיום לילה... הכל טוב איתי מותק ג'עגעתי
אני לא נעלמתי.. מסתבר שכמה שאני לא עושה כלום יש לי הרבה מה לעשות רק אתמול בלילה אמא שלי אמרה לי שזה לא בסדר שהכל התהפך לי - הלילה יום והיום לילה... הכל טוב איתי מותק ג'עגעתי
B Barvazoom New member 13/12/06 #10 ../images/Emo25.gifגם אני אליך מותק!! אם התהפכו לך היום והליל זה יכול לרמוז לטוב, לא?
ק קושקושית מתולתלת New member 13/12/06 #11 זה יכול לרמוז להרבה.... ולפעמים זה גם לא כזה טוב עם כל זה שזה די כיף ומהנה....