שלום. אפשר להצטרף?

Yowoman

New member
שלום. אפשר להצטרף?

אחלה פורום יש כאן, ואצלי יש המון סימני שאלה לגבי ניהול הבית. ככה זה כשאת הבת הצעירה, אפילו שאני נושקת לארבעים אני מרגישה כמו ילדה שהתחפשה לרגע לבעלת בית, אשת איש ואם לשני ילדים. אז אני אתחיל במקבץ קצר כדי לא להבהיל, ובהזדמונויות שונות אני אוסיף עוד שאלות. 1. איפה אפשר להחביא את בקבוקי השתיה שאנחנו צוברים "בינתיים" עד שבהזדמנות נזכור לקחת אותם למתקן מחזור בקבוקים? 2. איך מנקים מסילות בלי שואב אבק? 3. למה אני בטוחה שרק אצלי תמיד סמרטוט המטבח מסריח? כמובטח, רשימת השאלות שלי עוד ארוכה, אבל בתור התחלה זה נראה לי מספיק. תודה מראש לכל העונים והעונות.
 
יש לי תשובה לשתי שאלות

אבל קודם כל ברוכה הבאה. 1. אני מכניסה את הבקבוקים הריקים לשקית (על הדלת) ולמחרת לאוטו (בדר"כ בבגאז') כשעוברים ליד מתקן כזה, עוצרים ומרוקנים. 3. יש לי פתרון לסמרטוט - אקונומיקה. בכל פעם שמסיימים להדיח את הכלים מכניסים את הסמרטוט לכיור (הנקי מלכלוך כמובן) ושופכים עליו אקונומיקה . ואז גם הסמרטוט לא מסריח (אקונומיקה הורגת את הבקטריות שגורמות לו להסריח) וגם הכיור נקי פלאים.
 
אני אוהבת את הרעיון עם האקונומיקה

אבל בפעם האחרונה בעלי קנה אקונומיקה ג`ל. על הפנים... אוהבת רק את הבקבוק הכחול.
 
מסילות (למרות שיש לי שואב אבק מעולה

להשתמש במטליות לחות ולנגב את המסילה ,פעם או פעמיים .לתת פיניש עם טישו רך . יותר מהיר מלחבר שואב אבק ,ולדעתי יותר נקי .
 

Yowoman

New member
ייושם כבר מהערב. תודה על התשובות!

עד עכשיו פשוט השקית, ליתר דיוק, השקיות, הצטברו במטבח. אולי מיקום ליד הדלת יזרז את הזריקה שלהם.
 
ברוכה הבאה - ותשובות:

1. איפה אפשר להחביא את בקבוקי השתיה שאנחנו צוברים "בינתיים" עד שבהזדמנות נזכור לקחת אותם למתקן מחזור בקבוקים?אני שמה ליד הפח בצד (הפח שלי בארון מתחת לכיור) בתוך שקית וכשהיא מתמלאת - לוקחים לפח המחזור שבחוץ. 2. איך מנקים מסילות בלי שואב אבק?עם מגבונים לחים. 3. למה אני בטוחה שרק אצלי תמיד סמרטוט המטבח מסריח?אם מסריח- אחרי שימוש תשרי אותו במים עם סבון כלים או באקונומיקה ואחר כך תשטפי היטב. אפשר גם במעט סבון כביסה או אבקת כביסה ומים.
 

SILIVAS

New member
כולם כבר ענו תשובות לעניין

אז ברוכה הבאה
 
למעלה