שלום, אפשר להצטרף?

מ א ש י

New member
שלום, אפשר להצטרף?

אחרי כמה חודשים (חופשת לידה) שלא הייתי בעניינים אני רואה שנפתח פורום חדש, מזל טוב! שמי עידית ואני מתמחה בייעוץ עסקי, אסטרטגי ותרבותי לגבי סין, טייוואן והונג קונג. עסקתי בעבר ביבוא של ממש, החל מצעצועים, כלי בית, טקסטיל וכלה בייצור OEM במפעלים בסין ויבוא מוצרים טכנולוגיים. בכל מקרה, אני מקווה שזה פורום נחמד, ומי שרוצה מידע לגבי סין, אשמח לענות. וחוץ מזה, שתהיה שנת כלב טובה ומוצלחת!!!

Benkok

New member
אין בעיה שתצטרפי, ברוכה הבאה...

רק בבקשה בבקשה ממך, אל תשתמשי במערכת המסרים של תפוז למטרות ספאם. זה פשוט יוצר אנטגוניזם ובהחלט לא מוסיף לך נקודות אצלי... ואחרי שסיימנו עם החלק הזה - ברוכה הבאה!

mentorit

New member
אחותי ברוכה הבאה

אולי נזרים ביחד דם לפורום הזה?? כוח נשי משהו?... סתם סתם שלא יעלבו פה.

מ א ש י

New member
תודה על הברכות ומתנצלת על הספאם

היום מאד קשה למצוא דרכים שיהיו לגיטימיות בעיני כולם לקדם את המוצר שלך. מאחר וכמעט ואין עוד מי שמתעסק בנושא של כרטיסי הברכה, הרשיתי לעצמי לפנות רק אל אנשים שראיתי שעוסקים בעבודה מול סין. בכל מקרה שיהיה לכולם בהצלחה.

miha

New member
שלום

אני מיכה ואני חדש כאן. אני כרגע גר בארה'ב, יותר נכון סן דיאגו הנפלאה. ואני מעוניין לקפוץ לסין ולראות מה קורה שם ומה ההזדמניות ליבוא מוצרים לארה'ב ואולי גם לארץ. יש טיפים ?? לאן כדאי ללכת ומתי ?? תודה לכולם ושנה מוצלחת.

מ א ש י

New member
הי. הכי כדאי לנסוע לתערוכה באפריל

שנקראת CANTON FAIR. מדובר בתערוכת מוצרים סינים כמעט בכל תחום אפשרי והיא נערכת פעמיים בשנה, באוקטובר ובאפריל בעיר GUANGZHOU (גואנגז'ו שניתן לבטא גם כ-קנטון). אתה יכול לקבל מידע מצוין כאן. ואל תשכח לקחת איתך הרבה כרטיסי ביקור. המלצה קטנה נוספת, תאסוף בתערוכה הרבה קטלוגים, ותשלח אותם מסין בDHL/FEDEX אל עצמך לארה"ב, זה יהיה לך יותר קל וזול מלסחוב אותם איתך למטוס.

miha

New member
וואאו אחלה

תגיידי זה ישמה מטומטם אבל מה שם העיר ? CANTON ?יש טיסות ישירות לשם ?

מ א ש י

New member
העיר היא גואנגז'ו ומגיעים אליה דרך

הונג קונג. תסתכל במפת סין כאן ותראה למטה לא רחוק מהונג קונג.

דניגל

New member
יבוא מסין

שלום רב, אני חדש כאן, אז נעים להכיר. יש לי חברה לייבוא נייר, נייר להדפסה, חומרים להדפסה על חולצות ועוד. מישהו אולי יודע איזו תערוכה בסין הכי רלוונטית לנושאים אלו? תודה מראש

מ א ש י

New member
אתה רוצה לייבא נייר מסין? לא מומלץ

הנייר המקומי בסין הוא מאיכות ירודה. זה איד המוצרים שהם מייבאים בעצמם. לגבי מוצרים שרלבנטים לתחום שלך, תבדוק באתר של קנטון פייר, כמו שהמלצתי מוקדם יותר בשרשור הזה, וגם תבדוק ב: alibaba, made-in-china

למעלה