שלום! אפשר להצטרף?

שלום! אפשר להצטרף?

אז... אני באנפילאות (כרגע בכפכפים), 3 שבועות אחרי לידת בתי השניה, ואני רוצה לעשות מעשה, בעיקר כי כלום לא עולה עלי, גם לא בגדים שהלכתי איתם אחרי הלידה הראשונה. ברור לי שחלק עוד ירד בזמן הקרוב, אבל עדיין יש לי עודפים משמעותיים ולא ממש שמרתי, בלשון המעטה, בעת ההריון. אני מניקה, אז השאלה היא מאיפה להתחיל ועד כמה מותר לי לקזז בכמויות המזון, או שהטריק הוא "פשוט" לאכול רק בריא בלי נשנושים ומתוקים? מתי מותר להתחיל לעשות התעמלות אחרי לידה? אני מתכוונת להליכות בעיקר ולא ממש התעמלתי לפני ובמהלך ההריון (סוג של פדלאה....) בעבר הייתי בשומרי משקל. אפשר לעבוד לפי התפריט שלהם? כמה נק' צריכה להוסיף לעצמי כמניקה הנקה מלאה?

ליאת 0212

New member
היי לך../images/Emo39.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אז ככה: בגלל שאני מתה מעייפות ומעורפלת חושים אענה לך בקיצור
לגבי התעמלות- אפשר לחזור 8 שבועות לאחר הלידה, כמובן אחרי בדיקת רופא. אם זה הליכות, לדעתי אפשר גם קודם אם יש לך אנרגיות לכך. לדעתי תחכי. לגבי שומרי משקל- בטח יש להם פורום, תשאלי שם. באופן כללי אני הייתי מתחילה בלאכול מסודר עד כמה שניתן ובריא עד כמה שניתן. אחרי שזה נהיה הרגל ומתקבע הכמויות ירדו לבד. מה שכן- לשתות ולשתות ולשתות. מזל טוב

EFRATY10

New member
ברוכה הבאה,מזל טוב על הולדת בתך השנייה

ובהצלחה בדיאטה.

יעל י

New member
ברוכה הבאה ומזל טוב

ליאת ענתה לך נהדר. ממליצה בהחלט ע אוכל בריא וזין בגלל ההנקה. התעמלות כאמור עדיין מוקדם.

תודה על התשובות

פשפשתי בניירת של שומרי משקל ומצאתי שם שמניקה צריכה להוסיף 4 עד 6 נקודות בתקופת ההנקה (הנקה מלאה). תודה ,ויוצאים לדרך !!

למעלה