שלום! אפשר להצטרף?

• פותח הנושא kees
  • פורסם בתאריך

kees

New member
שלום! אפשר להצטרף?

נראה לי כי המקום הקטן והנחמד שבניתן לכן נותן השראה ותמיכה במאבק היומיומי הקשה במשקל ושמח להצטרף ולקחת חלק

kees

New member
אשמח לספר על עצמי

אז ככה: אני קרן בת 41 אם חד הורית לילד מהמם בן 5 בקרוב משקל עודף מאז שזוכרת את עצמי (למרות הסיפורים שעד גיל 6 לא אכלתי שום דבר- השלמתי את הפער יפה מאוד) לפני כ12 שנה בערך עברתי ניתוח לקיצור קיבה ירדתי אז מעל 50 ק"ג שעלו חזרה עד הגרם האחרון כיום מתמודד עם השמנת יתר קיצונית ובחצי השנה האחרונה מיתר לחץ דם קיצוני ובעיות בירכיים מתגוררת בלוד התחלתי היום הזה ממש דיאטה בליווי דיאטנית וכדורים לדיכוי תיאבון -מקווה שיצליח כי אין לי חשק לניתוח נוסף= כבר לא מאמינה בתוצאותיו ולא יכולה לסכן את עצמי שוב על שולחן הניתוחים כאשר אני מטופלת בילד

קרן בהצלחה רבה לך

ניתוח קיצור קיבה את מתכוונת לטבעת? איך קרה שעלית? אשמח אם תשתפי יותר
אני בטוחה שתצליחי. אפילו שצפויות עליות ומורדות...... ילד הוא מוטיבציה נהדרת

kees

New member
הניתוח שעברתי הוא מהסוג הישן

עם הטבעת הקבועה והסיכות שחצצו את הקיבה מה שקרה זה שאוכל אמיתי קשה היה לו בהתחלה להיכנס אבל במבה וגלידה ושוקולד ניכנסו יופי והיו למרכיב העיקרי בתפריט (קלוריות מרוכזות) עם הזמן הסיכות נפתחו ונעלמו להן ובעצם החציצה של הקיבה נעלמה כמו שאומרים "ככה לא בונים חומה" ובעצם הגוף השתמש בכל גודל הקיבה יש לי עד היום מעט הגבלה למשל עם בשר אדום בגלל הטבעת אבל כיום במעט הכל עובר בזמנו לא היו קבוצות תמיכה וגם הדיאטניות שהופננו לא הבינו בניתוח ובמגבלותיו ולא היתה בעצם הדרכה מסודרת החלטתי לקחת עצמי בידיים- יש לי ילד לגדל ואני מרגישה שזה חסר אחריות כלפיו להמשיך להתגלגל...

למעלה