שלום אפשר להצטרף?

עדניX

New member
שלום אפשר להצטרף?

אני אמא של דניאל בן שנה וחצי, עד שהוא היה בן חצי שנה הלכתי עם מכנסי הריון עד שפתאום קלטתי שזהו ימי החסד נגמרו ואין הצדקה למכנסי הריון כשפיצי כבר זוחל..חבל שאז לא היה הפורום הזה לתמיכה כי היה לי מאוד קשה היום אני 18 קילו פחות, ועוד 7-10 לפני..

לילית462

New member
להצטרף, נשמע שאת צריכה ללמד אותנו, כל הכבוד

איך ירדת כל כך יפה ? גלי לי בבקשה ! ולגבי הלהצטרף - ברור שאפשר, ברוכה הבאה

רגב ת

New member
ברוכה הבאה(גם אני די חדשה פה)

וגם אני אשמח לדעת איך ירדת כ"כ יפה טפו,טפו,טפו

עדניX

New member
יש דיאטה חדשה,פטנט מעולה...

סותמים את הפה ומזיזים את הישבן
סתם ... כפי שאת רואה עשיתי שינוי איטי ובטוח, הייתי בקבוצת תמיכה 3 חודשים וזה נתן "פוש", אוכלים כמה ומה שצריך אין כאן שום קסם הכל ידוע שום דבר לא חדש-מאוזן ולא מוותרים על האוכל האהוב גם אם זה שוקולד או עוגה אוכלים כל יום קצת וככה אין שבירות של חסכים, צריך לראות את זה כדרך חיים חדשה ולא מצב זמני. וכמובן חדר כושר 3-4 פעמים בשבוע שעתיים אימון שעה אירובי שעה משקולות. טוב אבל לפני עוד 7 קילו וזה לא פשוט למרות כל הדרך..

וואו, איך את מספיקה חדר כושר עם הילד?? לפני שאופירי נולד הייתי במשך שנים ארבע פעמים בשבוע בחדר כושר, שעתיים-שלוש כל פעם. כמובן שנראיתי....טוב, נו. מה שהיה היה. מאז שהוא נולד כבר יצא לי לשלם במשך שנה על מנוי לחדר כושר בלי לנצל אותו כמעט. עכשיו פשוט ויתרתי. עם כל התיזוזים בין הבית, העבודה, הילד וכו' פשוט לא מספיקה להגיע לשם. גלי לי את הסוד! אגב, אני לפחות מתנחמת בזה שלהורים שלי יש בבית הליכון אותו אני מנצלת פעם בשבוע באופן קבוע. בקרוב נעבור לגור יותר קרוב אליהם אז אני מקווה שיצא לי לנצל את זה יותר מהיום. בכל מקרה, כל הכבוד!!../images/Emo106.gif

עדניX

New member
אני אמא במשרה מלאה

אז בבוקר בעלי איתו (עובד מ12:00 עד הלילה)

דבר ראשון שאני עושה כשהילדים קצת יותר גדולים זה לחזור לחדר כושר. התקופה היפה בחיי מבחינת אנרגיות, דימוי גוף ואהבת הגוף. רק אני אעשה את הילד השני (ואולי השלישי), ועוד כמה שנים עד שיגדלו...בקיצור, 10 שנים מהיום (פלוס מינוס) ../images/Emo6.gif וחזרתי!

עדניX

New member
קל לי לדבר כי אני בבית

אבל חשוב לעשות ספורט גם בשביל הילדים (דוגמא אישית), צריך למצוא את הפעילות שתתאים לך כרגע ולא לחכות 10 שנים. גם מבחינת הבריאות, הדיאטה, ההרגשה וגם הדוגמא לחיים בריאים לילדים כי הם לומדים מאיתנו.

מסכימה עם כל מילה. אבל... בריאלי קשה לי מאוד ליישם את זה. אני עובדת גם מחוץ לבית וגם בבית (חלק גדול מהעבודה שלי הוא בבית, וזה עוד לפני כל יתר המטלות הרגילות בבית), לרוב לא נכנסת למיטה לפני 12 או אחת בלילה, קמה בסביבות שש כל יום, אז ככה שרמות העייפות גבוהות מאוד....דווקא כשהייתי בחופשת הלידה שלי הלכתי כל יום, אבל בשנתיים וחצי האחרונות, מאז שחזרתי לעבודה, קשה לי מאוד. בתקופות של פחות עומס בעבודה אני משתדלת ללכת אחר הצהריים או בבקרים אבל בתקופות של עומס, כשאני ישנה חמש שעות בלילה או פחות, כשרק לפתוח עיניים בבוקר זה חתיכת אתגר, בטח שאין אנרגיות להליכות, ובטח שלא לחדר כושר. אין מה לעשות, אחרי בערך 2000 שח במצטבר של בזבוז על חדר כושר נאלצתי להכיר בעובדות - אי אפשר גם וגם וגם וגם וגם וגם.. לפחות אני לא מסוגלת כרגע. זה מתסכל מאוד אבל אין לי מה לעשות חוץ מלהשלים עם המצב עד שדברים ישתנו מתישהו.

לילית462

New member
אני לא מקנאה בך ../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

הדבר שלי הכי קשה להתמודד איתו זה מחסור בשעות שינה... לגבי הפעילות הגופנית, קראתי לא מזמן מאמר אני לא זוכרת איפה שדיבר על מה אפשר לעשות ביום יום כדי לשרוף יותר קלוריות. הם נתנו מספר רעיונות פשוטים :
מדרגות במקום מעלית
לשטוף כלים ביד ולא במדיח
ללכת למכולת ברגל ולחזור עם הקניות (בעצם זה בדיוק כמו להרים משקולות) או ללכת ברגל לגן כדי להביא את הילדים תוספת שלי:
לגרד ירקות בפומפיה ולא להשתמש במעבד מזון - זה עבודה קשה...
לתלות כביסה ולא להשתמש במייבש (אחלה עבודה לשרירי הידיים האחוריים) וכמובן כמה שיותר
אבל לא לשכוח לשים
שלא יהיו עוד

../images/Emo6.gif אז איזה מזל שאין לי מדיח ואין לי מייבש!! גרה בקומה שישית אז לפעמים יורדת ברגל אבל לעלות 9 קומות (ממינוס שלוש)? אממ..שווה ניסיון. ולגבי ה../images/Emo111.gif אנחנו דווקא במטרות הפוכות כרגע אז בעצם הנה הפעילות הגופנית שלי!!

עדניX

New member
לזה התכוונתי..פעילות לא חייבת להיות ח.כושר

לחשוב על הדברים הקטנים שאפשר לעשות אחרת ע"מ לשרוף קצת.

עדניX

New member
יש משקולות ידיים ורגליים

פעם הייתי הולכת בבית ולפעמים בחוץ איתם מתחת לבגדים זה מוסיף התנגדות ומאמץ.

יומטוב5

New member
אהבתי אבל

הילדים שלי גדלו ועדין אני רצה בית עבודה ולגלות לך סוד נראה לי שיש היום יותר עבודה בבית ואין לי זמן לנשום וכוח לצאת בערב להתעמלות וכאשר אמרתי לבעלי שאני הרשם והראה מה קורה הוא שאל איפה בדיוק בריצות שלך תכניסי התעמלות

עדניX

New member
אני גם בתהליך וכרגע קצת קשה לי

יש לי עוד לרדת, כרגע אני ממשיכה עם הספורט (ונהנת מזה בקרוב אני אוסיף גם מועדון אופני הרים), ולא יורדת אלא שומרת (אם אני בטעות ארד אני לא אכעס). מרבית העבודה זה בראש, אח"כ שינוי הרגלים וסבלנות. בשקילות שלנו היו כאלו שירדו 2-3 קילו לשבוע מישהי ירדה 8 בחודש. אני כל שבוע ירדתי 800 גר' 400 גר' והייתי מאושרת כי גם הרגשתי את ההקלה בנפיחות וגם לא הרגשתי שאני מחסירה מתוקים מעצמי-אני חייבת מתוקים, אז לא הייתה ואין עדיין סיבה לשבירה.ואני עדיין מניקה אז אסור לי יותר מזה..כל הגרמים האלו מצטברים. אני זוכרת שאמרתי לעצמי יואו 25 קילו לרזות...רק האימרה החוזרת הזאת כל יום ושעה דיכאה אותי ולא תרמה להתחלת השינוי, לא צריך להסתכל רחוק מידי כל שבוע בפני עצמו והופ עובר חודש ועוד אחד והגרמים מצטברים אני לא מאמינה שירדתי כ"כ הרבה, אף פעם לא הייתי שמנה אז זה חדש לי.

למעלה