שלום.. אפשר להצטרף???
נ נקודת מוצא New member 1/6/02 #2 תראי... את צריכה לעבור ועדת קבלה, בדיקה רפואית מקיפה, להגיש הצהרות בדלפק, ומלבד כל אלה, את בהחלט מוזמנת... ברוכה הבאה.
תראי... את צריכה לעבור ועדת קבלה, בדיקה רפואית מקיפה, להגיש הצהרות בדלפק, ומלבד כל אלה, את בהחלט מוזמנת... ברוכה הבאה.
ק קלייר היפה New member 1/6/02 #3 חחח... אין לי בעיה לעבור כל מבדק.. אולי בסוף אני אהיה טייסת קרב. מרסי על קבלת הפנים. סיינט קלייר
D dudusch New member 1/6/02 #6 שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בתור נציג הועד והעובדים, ברוכה הבאה לבית משוגעינו תיכף הדודים יבואו ויראו לך היכן את יכולה לשחק, ועד אז, הרגישי חופשיה להסתובב בחדר סתאאאם... ברוכה הבאה, ספרי לנו קצת על עצמך, מה קורה ובמה אנו יכולים להיות לעזר?
שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif בתור נציג הועד והעובדים, ברוכה הבאה לבית משוגעינו תיכף הדודים יבואו ויראו לך היכן את יכולה לשחק, ועד אז, הרגישי חופשיה להסתובב בחדר סתאאאם... ברוכה הבאה, ספרי לנו קצת על עצמך, מה קורה ובמה אנו יכולים להיות לעזר?
ל ליאן. New member 2/6/02 #7 כן, אני.. ../images/Emo6.gif את מוכנה בבקשה לפסוע בקו הישר בצעדים קטנים ואז ליישר ידיים לצדדים ולגעת באפיך כשענייך עצומות ??
כן, אני.. ../images/Emo6.gif את מוכנה בבקשה לפסוע בקו הישר בצעדים קטנים ואז ליישר ידיים לצדדים ולגעת באפיך כשענייך עצומות ??
נ נקודת מוצא New member 2/6/02 #8 לצורך אינפורמציה בלבד../images/Emo132.gif 30% מהאוכלוסיה הבוגרת לא יעמדו במבחן הזה!!!!
ק קלייר היפה New member 2/6/02 #12 תהיי בטוחה.. אני תמיד מקבלת מה שאני רוצה.. השאלה היא מה את מנסה לבדוק? כי אני גם מסטולה (מעכשיו) וגם טיפ טיפה שיכורה (מאתמול בלילה) אפשר דחיה?? ותודה על קבלת הפנים החמימה סיינט קלייר
תהיי בטוחה.. אני תמיד מקבלת מה שאני רוצה.. השאלה היא מה את מנסה לבדוק? כי אני גם מסטולה (מעכשיו) וגם טיפ טיפה שיכורה (מאתמול בלילה) אפשר דחיה?? ותודה על קבלת הפנים החמימה סיינט קלייר