שלום אפשר להצטרף???

sharon or

New member
שלום אפשר להצטרף???

וכבר אני זקוקה לייעוץ. תגידו מה אתן הייתן עושות... יש לי חברה כבר שלוש שנים ,לי לכשעצמי יש בת (בת 7 בקרוב) שמאוד אוהבת את החברה שלי במהלך החברות שלנו אני קטעתי את הקשר וניסיתי להיות עם מישהי אחרת שהיא מדהימה לכשעצמה ,הייתי איתה חצי שנה,בחצי השנה הזו אני סבלתי כמו שלא סבלתי בחיים שלי ולא בגלל החברה החדשה אלה מפני שחשבתי על הקודמת ולא הפסקתי לאהוב אותה יום אחד. אחרי חצי שנה החלטתי לפנות אליה ולהתחנן שתקבל אותי בחזרה(אפילו שבגדתי והתנהגתי ממש לא בסדר) אני לא אספר מה היו הסיבות לבגידה אבל היו סיבות שגרמו לי לחפש ניחומים במקום אחר. בכל אופן לחברה הנוכחית לשי אין ילדים והתקשורת שלה עם ילדים היא משנית מאוד וכן גם עם ביתי ,מה שמכאיב לי מאוד ,לפעמים היא מבקשת ממנה להקריא לה ספר והיא לא מוכנה . לבחורה השנייה יש ילדים והתקשורת שלה עם ביתי מדהימה והילדה ממש אוהבת את שתיהן וישנה העדפה מסויימת לבחורה עם הילדים. אני אישית מבולבלת לגמרי ורצה את שתיהן בחיים שלי כמובן שזה בלתי אפשרי ברור לי שהחברה העיקרית שלי שאיתה אני כבר שלוש שנים אוהבת אותי עד כלות נשמתה וכנ"ל גם אני אותה ,וכשהייתי עם השנייה אהבתי אך לא כמו שאני אוהבת את החברה שלי. אני יכולה להתאהב בה אך זה יקח זמן רב עד שאגיע איתה לחיבור נפשי ועצום כמו שיש לי עם הנוכחית. אני חייבת להחליט בינהן וזה קשה. מה אתן הייתן עושות? שרון.

s c a l l y

New member
עצה../images/Emo22.gif

הייתי עוזבת את שתיהן, ומנסה לעשות קצת סדר ב"בלאגן". את אמא לילדה בת 7 (
) שסביר להניח, חווה דרכך את כל הכאוס הרגשי הזה אותו את מתארת (גם אם את לא ממש חושבת ככה). נסי להיות לבד. רק לאחר הרבה חושבים וטבלאות, אולי תוכלי לראות מה נכון לך ולביתך. אחרי הכל, לא היית רוצה לחיות עם מישהי שאין לה תקשורת טובה עם ביתך לא? ואולי, אחרי קצת זמן לבד
תגיע מישהי שלישית
שאיתה תתחילי פרק חדש ובריא בחייך
יש הרבה דגיגות בים את יודעת...
ברוכה הבאה

pdאו

New member
אפשר לאבד רק משהו שיש לך לא? ואין לך את שתיהן

את האחת את לא ממש רוצה ואוהבת אבל הילדה שלך רוצה ואת השניה את אוהבת אבל היא לא מסתדרת עם הילדה כמו שהיית רוצה (ואני מניחה שהילדה היא פרט חשוב במשוואה.) אז בעצם אין לך לא את זו ולא את זו אלא קצת מכל אחת. אז אולי באמת עדיף לאבד ולמצוא מישהי שתבוא בול?

sharon or

New member
יש ועוד איך את שתיהן

רק צריך לבחור הבחירה קשה אחת אהבה ענקית ארוכת טווח השנייה יכולה עם הזמן להיות אהבה גדולה

pdאו

New member
אני חושבת שהשאלה היא

האם את מקבלת ממישהי מהן את מה שאת רוצה? כי כמו שהבנתי עם זו שאת אוהבת את לא רואה איך אתן יכולות לחיות כמשפחה, כי היא לא מסתדרת עם הילדה ואת השניה את לא ממש אוהבת. אני מקווה שתצליחי להיות שלמה עם אחת מהן ואז תהיה לך הבחירה המושלמת

sharon or

New member
את פשוט עשית תקציר מדוייק של הבעייה

מה להחליט אלוהים.... אין בעייה שתיהן יפות מקסימות וטובות האחת פשוט לא ממש מתקשרת כמו שהייתי רוצה עם הבת שלי מישהו אני בוחרת באחת וקשה לוותר על השנייה ואז ההפיך וחוזר חלילה.. אלוהים מה לעשות?

דעתי..

אם סבלת כ"כ כשלא היית איתה, חשבת עליה בכל יום ולא הפסקת לאהוב אותה... מותק - הלב שלך איתה.. אם התחננת וזה לא עזר, תתחנני עוד!!! עד שהיא תסכים לחזור... את השתמשת במילה סבל.. המקום שלך איתה!! לא מוותרים על חיבור כזה... תלחמי... בהצלחה.

למעלה