שלום, אפשר להכנס?

Yaniv-DC

New member
שלום, אפשר להכנס?

הודעה זו ארוכה, ואינה מומלצת לנשים בהריון. הן פשוט עלולות להכנס לחדר לידה עד סוף הקריאה... למה לא ברכתי את גפן טוף... נכנסת מנהלת חדשה, הפורום פורח בשירשור לכבודה, והמנהל השני דומם ושותק. נו, לאויבים הכי גדולים שלי אני לא מאחל מקינטוש בחיים. המחסור הזה בעברית... אז הנה עכשיו - גפן ברכות, לנשום עמוק, ולא צריך לרתוץ למות בפעם הבאה שאת מוחקת את הפורום כולל הארכיון
מקווה שאמדוקס לא כועסים על מעל שעה וחצי לונג דיסטנס...
איך הפכתי למעריץ של ביל גייטס אתם יודעים... האיש הארור הזה שכולם אוהבים לשנוא... למה? כי רק הוא מסוגל לייצר תוכנות מעולות אבל עם באגים, הרבה באגים, עוד באגים, רק כדי שיוכל לתקן אותם בגרסה הבאה, בה כמובן הוא ישים באגים חדשים, כדי שתהייה סיבה להוציא גרסה חדשה שתתקן את הבאגים הבאים, ובה כמובן יהיו עוד באגים וכו´... אמה´מה... התמיכה הנהדרת בעברית לעומת המקינטוש... ואני מצנזר את עצמי כאן על מנת שלא יגישו נגדי תביעת דיבה של מיליארדים (תפוז נותנת למנהלים רק כמה מיליונים, לא משהו רציני). אבל מיום שבת - צוות חול בהרכב מלא שוב! צוות חול - למה? בגלל גיא. מרמלד בשבילכם. כי ראיתי שבפורום שלו הוא הפך אותו ואת עצמו לצוות, וככה בעצם הוא "מאפשר" לעצמו להיות גולש רגיל לחלוטין תחת שמו, ורודן מצליף חובב סאדו תחת ה"צוות". ומרמלד כידוע מכתיב אופנה, שגפן ואני החלטנו לאמץ. אז לכל החוששים - כשאתם רואים "גפן" - אפשר לשבור דיסטנס, אבל כשתראו אותה תחת "צוות חול" - נועם, תזהר
גפן רצתה משחקים בחול, אני דווקא חשבתי שלראות "פורום ישראלים בחול בהנהלת ארגז חול" יהייה הרבה יותר מעניין, אבל בסוף החלטנו על צוות. בקרוב גפן ואני החלטנו להכניס תכנים חדשים לפורום, שיכניסו אנשים חדשים לפורום, שידוע לנו שהם קוראים קבועים של הפורום, אבל נשארים בשלב הקריאה... בין השאר יהייה בקרוב סוג של שיתוף פעולה עם פורום אחר שמתייחס לאספקט "צר" של ישראלים בחו"ל, שיוכל לעזור לחלקכם, וייעו גם משם גולשים אלינו. למה בקרוב ולא עכשיו? גפן לומדת את נפלאות האדמין, אני ממשיך לקלל את המקינטוש, אבל משבוע הבא - הכל יהייה קל ויפה יותר. מזל טובים וברוכים הבאים לכל בעלי יום ההולדת, לכל המצטרפים החדשים, ולכל מי שטוב לו בחיים גם אחרי ששילם מעל 2000 שקל רק על רכב כדי להעביר אותו ללונדון. עקב זמני הדחוס והקצר בעברית, אין לי את ההזדמנות להגיב אישית... סקר קראתי את ההצעות לסקרים, מבטיח שביום שבת יהייה סקר חדש, בהתאם לבקשות שם. בעיות, טענות, מענות, סעד, מין, ת"ש, כלכלה מוזמנים לשלוח אלינו לאי מייל. תמונה של הצוות המעודכן - בקרוב. תמונות ששלחתם לאלבום התמונות - תנו לי איזה שבוע להתארגן על זה... ונצרף. בבניין ציון נתברך, יניב רוצה להיות אודטה ליום אחד.

למעלה