שלום אפרת

tzippi

New member
שלום אפרת ../images/Emo59.gif

מהברורים שלי עם קופת חולים לאומית הם לא מאבחנים מבוגרים מעל גיל 15. לפי המלצתך פניתי לפסיכיאטר ושוחחתי עימו בטלפון. גם הוא כמו הנוירולוג שפניתי אליו לא מאבחן בתחום הפרעת קשב. קראתי בהודעה שרשמת למיכל .... "אם הוא טוען שאינו יודע מהעניין או משהו כזה הרימי טלפון למשרד הראשי באיזורכם ובררי מה עלייך לעשות כדי לעקוף את הבעיה, או לחלופין בקשי ממנו לברר עם הנהלת מכבי מה הנוהל לאבחון הפרעות קשב וריכוז למבוגרים במכבי" השאלה שלי היא , לאיזה משרד ראשי את מתכוונת ? כי אני מרגישה שאני צועדת במקום בלי לקבל תשובות מהגופים שאמורים לעזור לי. זה מאוד מתסכל. בתודה מראש ציפי

ציפי היקרה,

לכל קופת חולים יש משרד ראשי - כלומר הנהלה, או הנהלה אזורית ובמקרה הנוראי ביותר - נציב תלונות הציבור או מישהו כזה שמכיר את כל הנוהלים עד לאחרון, בקופת חולים כללית למשל אני יודעת שמפנים למכון אדם פילת לאבחונים של ילדים ומבוגרים כאחד, בקופת חולים מכבי מפנים לפסיכיאטר, ועד כמה שידוע לי בקופת חולים כללית מפנים למרכז שיבא בתל השומר למחלקה הפסיכאטרית לאבחון. מה שאני אומרת שיכול להיות שרופא המשפחה לא נתקל מעולם בצורך להפנות לאבחון והוא לא מודע לנהלי הקופה במקרה כזה, לכן עלייך לברר בעצמך. אפרת

tzippi

New member
אפרת ניסתי ../images/Emo102.gif

לא פניתי אל רופא המשפחה, ניסיתי דרך המרכזיה של הקופה אף פסיכיאטר לא מתעסק בהפרעת קשב. (אחרי ההודעה המשכתי לברר) סופית אין לקופת חולים לאומית שום תוכנית עבור הפרעת קשב למבוגרים. ניתן לפנות לאחר 3 חודשים של ביטוח (שעשיתי החודש) לרופא מומחה ולקבל החזר. זה הכל עוד לפני שרשמת לי על פניות הציבור כבר פקססתי להם והסברתי את השתלשלות העניינים. מקווה שזה יעזור , בנתיים לא קיבלתי תשובה

את יודעת משהו - זה ממש מוזר

זה מאוד אין עכשיו בקופות החולים - כי הם למדו שזה מייצר כסף (כן מה לעשות, טיפולים ממושכים אצל אנשי מקצוע וכאלה קופת חולים הכללית אפילו מאפשר טיפולים אלטרנטיביים לענין) אני מחכה לשמוע כמוך מה יענו לך בתלונות הציבור, זה מאוד חשוב לי, אל תשכחי ליידע אותי! אפרת

tzippi

New member
אפרת וודאי שאידע אותך ../images/Emo6.gif

במידה והם ישיבו לי תשובה על כך

למעלה