שלום אפרת ולכולם

eliela

New member
שלום אפרת ולכולם

אני מצטערת על התוכן לגבי דליה. התכוונתי לאנשים שבקיבוץ שלי. בזמן טיפול בבן שלי, שהיום הוא בן 19 מכור לסמים וכבר בטיפול גמילה העובר די בהצלחה, הבנתי שגם אני עם בעיה של ADD. בתקופה האחרונה, בזמן לחץ מוגבר, הבעיה החריפה. התחלתי עם כאבים חזקים בראש, בחקל הקידמי, בילבול, החלפת מיקום אותיות בזמן כתיבה ביד, וביקשתי מהרופא תור לנירולוג. כל זה הביא אותי למחשבה שיכול להיות שהכל קשור למעשה... אני מעוניינת באיבחון רציני, אבל אין לי כסף בכלל. לא יודעת האם אפשרי דרך קופת חולים כללי (ביטוח מושלם), או דרך איפה... פעם הפנו אותי מכאן ל"ביחד" אבל משם הפנו אותי למרפאה פרטית, דבר שלא באפשרותי לעמוד... אשמח אם תנחו אותי לאן לפנות או דרך איפה אוכל להגיע לאיבחון רציני שיהיה במסגרת מוכרת בתודה לכם מראש ובאיחולי המון אור בדרכיכם גלית

גלית היקרה

הרשי לי לפני הכל להגיד לך שאני מערכיה את הכנות, ומאחלת לבנך הצלחה בטיפול הגמילה, הלוואי שיהיה לו קל למצוא את דרכו חזרה. אכן לצערי עמותת ביחד מתעסקת יותר בגיל הרך ונותנת פחות מענה למובגרים ומתבגרים. לקופת חולים כללית קשר עם מכון שנקרא "אדם פילת" ועד כמה שאני יודעת ניתן להגיע גם אליו בעזרת הביטוח, הוא אמור לתת הנחה, בנוסף עד כמה שהבנתי ממשתתפים אחרים, אם יש לך ביטוח משלים יש מענה בקופת חולים הכללית, כולל הפניה לאבחון בשיטת "טובה", אני ממליצה לך לפנות לרופא המטפל ולבקש הפניה, מה שכן אל תתפלאי עם יפנו אותך במקביל למחלקה הפסיכיאטרית של קופת החולים כי כך מחייב אותם החוק וכמו כן בררי במשרדי הנהלת הקופה מה הם הנוהלים והחוקים, אשמח אם תוכלי במקביל לעדכן אותנו במדיניות הקופה בנושא לגבי בעלי ביטוח. שישיה בהצלחה יקירתי, מחזקת את ידייך.
אפרת

למעלה