שלום אסתר

JUL3

New member
שלום אסתר

אלונה, בת שבועיים וניזונה מהנקה בלבד. היא עולה במשקל ולכאורה אין בעיות. מה שמטריד אותי הוא תכיפות ההנקות. רק לאחרונה היא החלה לישון בלילה יותר משעה וחצי ברצף, אך במשך היום היא כמעט לא ישנה בכלל ודורשת כל הזמן לינוק. אני מפסיקה את ההנקה רק כשהיא נרדמת על השד, מחזיקה אותה עלי עוד מספר דקות אך כשאני מעבירה אותה למיטה היא מתעוררת ורוצה שוב לינוק.כך שמרווחי ההנקה במשך היום הם חצי שעה בממוצע. חוץ מזה שזה מתיש וכואב אני חוששת שהיא לא יונקת טוב ולכן רעבה כל הזמן עד שבסוף היא מסופקת. מאחר והיא עולה במשקל אני לא ככ דואגת שהיא לא מקבלת מספיק אבל הייתי מעוניינת לרווח מעט את ההנקות כדי שגם אני אוכל לנוח במשך היום. אשמח לשמוע את דעתך תודה

Latch problem

Babies who breastfeed non-stop as you described may not be latching well on the breast, and so they take much longer to get the milk. Look at the gallery in this forum to see the pictures of position and latch and see if your baby is latched properly. she should take as much of the hila under the nipple as possible in her mouth. Her bottom lip should be at the edge of the hila. if you have nipple pain while you feed, this is further proof that the baby is not latching well. Only a visit with a yoetset hanaka can solve the problem. tell me where you live, and I will refer you to someone in your area.​

JUL3

New member
בעיות הנקה..

אני גרה ברמת גן ןאשמח מאד להיפגש עם יועצת הנקה. המון תודה

למעלה