שלום אנשנושים

§ivan

New member
שלום אנשנושים

אני חדשה בפורום.. רציתי שאם יש פה מישהו מחטיבת "עתידים" ומכיר ילדים בכיתה ט' שיצור איתי קשר במסרים בבקשה זה דחוף.. תודה רבה... ודרך הגב חחחחח אחלה פורום

שלום לך סיוון

ברוכה הבאה... גם אני חדשה בפורום אז ברוכה הבאה גם לי... ואממ... כן אני מכירה מלאאאא מעתידים

§ivan

New member
את מכירה מעתידים נשמה???

תקשיבי אחות שלי את מכירה ילדים מכיתות ט' ?????? את יכולה לתת לי את האי סי קיו של איזה כוסון חבלז משם?

כוסון חבלז?

יש הרבה כוסונים שחבלז בעתידים? מכיתות ט? תגידי לי בדיוק מי... ודרך אגב אם כבר מדברים וזה אז תגידו לי מזל טוב כולםםםם יש לי חבר קוראים לו עידו והוא כזה חאמודדדדדדדדדדדדדדדד
טוב נו גלשתי מהנושא את מי את מחפשת?

ido p

New member
הייי מה נשמע?

כן אני חדש בפורום... אני חבר של סתם מישה י למרות שהיא לא סתם אחת...
ומעתידים? תגידי לי את מי את מחפשת אולי אני מכיר?

היי נשמההההההה

מה נשמע
התגעגעתי אליך
אתה רואה שאני לא שקרנית מתוק
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמבין יבין... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו...? יש הופעה בדרך?? אני כבר מחכה לעוד הופעה

§ivan

New member
רגעעעע רגעע רגעעע

נראה לי שאני הולכת לבכות והרבההההההההההההההההה
למה החיים שונאים אותי למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה למה

למה שונאים אותך../images/Emo35.gif

מה קרה לך
אל תדברי ככה
תראי אותי, שחשבתי שהחיים שונאים אותי... ועכשיו אני כולי מאוהבת בילד הכי כוסון שחבלז בעולם
והוא הכי מתוק בעולם והוא אוהב אותי הכי בעולם...

§ivan

New member
אין לך מושג כמה הכאבת לי עכשיו

במקום לעזור את שלחת חלום שלי לזבלללללללללללללללללללל כאילו כלום אחרי כל המאמצים שלי... ואני ילדה מאוהבת שבחיים לא יאהבו אותה
למהההההההההה למה דווקא לי

BabyGirl 4 Ever

New member
../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo79.gif../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אממ... שאלה: על מה אתן מדברות?

למעלה