שלום אנשימים....

S v e t k A

New member
שלום אנשימים....

קוראים לי אור ... אני מברקן .... לבוגרי התנועה שבטח מכירים :) אנחנו עכשיו בתהליכים להקים מחדש את המע"וז... אז אם יש לכם עצות או כל מיני דברים...נשמח לקבל ...וגם עזרה...מאוד מאוד חשוב :]

levkovico

New member
היי

אני זוכר אותך לצערי(סתם.......!) עשית איתי קורס ב' נראה לי..... לשאלתך, מלכתכילה לא הבנתי את סיבת הסגירה של המעוז אז יחד עם מעוזים נוספים מתוך תפיסה שלי שאין לערב פוליטיקה בחינוך ובאידיאולוגיה שהיא התנועה שלנו, בכל מקרה לא אכנס לנושא, ולעניין, לדעתי עלייך ליצור קשר עם נועם שילה יו"ר ההנהגה הארצית שמבצע את תפקידו מהיכרותי איתו על הצד הטוב ביותר.. מדי פעם הוא מעיין בפורום הזה. צעד רשאון שיש לעשות אצלכם זה לגבש קבוצה של בוגרים מכיתות י' שהיו בבית"ר ולגייס בוגרים שלא היו .....הקבוצה תוכל להצטרף לצעדת תל-חי כחלק מהתנועה ואז החזרת המעו"ז בברקן תתפוס תאוצה. אם תספיקו להתארגנות קטנה זה גם לא יהיה בעייתי לארגן אוטובוזס של חניכים. בכל מקרה ממליץ להתייעץ עם משה שיטרית מנהל הפורום שהוא מ"מ בית שמש.

S v e t k A

New member
אז ככה...

דבר ראשון לא עשיתי קורס ב'...אז ככה שאין מצב :/ ודבר שני....אני בקשר יחסית חזק עם מע"וז פ"ת...ואנחנו מתחילים להריץ עניינים די מהר בישוב... אבל מה שכן אני בטוחה שנצטרך מכם עזרה... מקווה שתוכלו:) ועוד משו..מאיפה אתה?

levkovico

New member
אני יוסי מבית שמש

קשה לי להאמין שאת לא מכירה אותי ... כיום אני משרת בחיל האויר הטוב בעולם ומדי פעם מעביר פעולו אידיאולוגיות במעו"ז.

S v e t k A

New member
נחמד נחמד :]

בכל מקרה השאיפה שלנו כרגע זה להוציא קבוצה לתל חי... הלוואי ונצליח... כולם להחזיק אצבעות

MS6

New member
מעו"ז ברקן האגדי..

חחח מזכיר לי כותרת מפורום אחר ומתקופות חשוכות ומפחידות (מזכיר לך משהו לבקו?). בטח שאנחנו מכירים את ברקן. זה היה רק המעו"ז הכי מפורסם בארץ, אני ממש מקווה שתצליחו להקים אותו מחדש. אגב מה שלום אריאל? ומירון? ואחותו שמשום בה ברח לי שמה.. אני זוכר גם את אופרי (או עופרי אני לא בטוח אם כותבים את זה בא' או בע').. בכל אופן ברוכה הבאה לפורום שלנו. מנכ"ל בית"ר כותב בפורום ואני חושב שהוא ישמח לענות לך על כך.

ASTAR3

New member
ברוכה הבאה!

נעים מאוד אני אָסתָר ממעו"ז בית שמש. וגם אני מחזיקה לך אצבעות בתקווה שתפתחי מעו"ז. בהצלחה.יום טוב. אָסתָר.

למעלה