שלום אנשימים באתי לבקר פה ויש לי שאלה - כמה עונות יש לבנות גילי מגיעה לישראל העונה הבאה? זה הכל....
O olly v New member 2/5/03 #1 שלום אנשימים באתי לבקר פה ויש לי שאלה - כמה עונות יש לבנות גילי מגיעה לישראל העונה הבאה? זה הכל....
T The bilis Girl New member 2/5/03 #2 לסידרה יש 3 עונות ../images/Emo20.gif עד עכשיו, והעונה השלישית לא בטוח תגיע לארץ בגלל הסיכסוך עם רשת WB המפיקה את הסידרה.
לסידרה יש 3 עונות ../images/Emo20.gif עד עכשיו, והעונה השלישית לא בטוח תגיע לארץ בגלל הסיכסוך עם רשת WB המפיקה את הסידרה.
F frikin shin New member 2/5/03 #3 לסידרה יש 4 עונות הם לא התחילו לצלם את העונה הרביעית אבל כבר חתמו על חוזה כזה או משהו. העונה השלישית לא תגיע בזמן הקרוב לארץ. ךפחות לא לערוץ 3.
לסידרה יש 4 עונות הם לא התחילו לצלם את העונה הרביעית אבל כבר חתמו על חוזה כזה או משהו. העונה השלישית לא תגיע בזמן הקרוב לארץ. ךפחות לא לערוץ 3.
B blue dragonfly New member 2/5/03 #5 אמ לפי מה שאני הבנתי...... הסדרה בכלל לא תגיע לארץ (לפחות לא לערוץ 3) ואם כן אז עוד הרבה זמן....
F frikin shin New member 2/5/03 #4 לסדרה יש 4 עונות הם לא צילמו עדין את הפרקים של העונה הרביעית אבל כבר חתמו על חוזה של העונה הרביעית. העונה השלישית לא תגיע בקרוב לארץ, לפחות לא לערוץ3. אני אישית כבר התייאשתי ואני לא מאמינה שהעונה השלישית תגיע לארץ.
לסדרה יש 4 עונות הם לא צילמו עדין את הפרקים של העונה הרביעית אבל כבר חתמו על חוזה של העונה הרביעית. העונה השלישית לא תגיע בקרוב לארץ, לפחות לא לערוץ3. אני אישית כבר התייאשתי ואני לא מאמינה שהעונה השלישית תגיע לארץ.
P PURPLE CHICKEN New member 3/5/03 #12 אסור לנו לדבר על זה.../images/Emo11.gif חוקי תפוז. דרכים לא חוקיות, אם את מבינה למה אני מתכוונת.