שלום שני, 18, השתלבות נעימה
D danduuu New member 11/6/07 #20 וולקאם ../images/Emo9.gif איתך דיברתי במסן שלשום לא? בכל מקרה אני דנה
L Lily SonataArctica New member 11/6/07 #22 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני איילת 17 מר"ג... אתה מפורום וויט'ין נכון?
L Liquid Dreams New member 12/6/07 #57 איך אפשר לא לשים לב אלייך?XD מאז שהחלטת שאתה רוצה להשתלט על מקומי כמציפנית הרשמית[מה שסביר להניח שיקרה עם כל השעות המצומצמות שיש לי במחשב בזמן האחרון] אתה יותר מדי בולטXD
איך אפשר לא לשים לב אלייך?XD מאז שהחלטת שאתה רוצה להשתלט על מקומי כמציפנית הרשמית[מה שסביר להניח שיקרה עם כל השעות המצומצמות שיש לי במחשב בזמן האחרון] אתה יותר מדי בולטXD
T The Phantom Agony New member 12/6/07 #66 אני לא בולט בכלל../images/Emo12.gif הייית בולט עם הפורום היה יותר חייD=
M mary06 New member 11/6/07 #24 וולקום תהנה, תהיה פעיל, אל תיבהל מיצורים עם כלי נשק.. מרי ,18 בשבת, אשדוד.
T The Phantom Agony New member 11/6/07 #29 אני אחד מאותם יצורים עם כלי נשק D: גרזנים, גיליוטינות, אולרים[מותר לחוש ערס מידי פעם ] וכד'.
T The Phantom Agony New member 12/6/07 #67 אמרתי לך, זו לא המצאה שלי ממש;[ ראיתי את זה בתאמינו או לא רק ששם היה מצוייר פרצוף של מישהו על התיבה ואצלי לא D:
אמרתי לך, זו לא המצאה שלי ממש;[ ראיתי את זה בתאמינו או לא רק ששם היה מצוייר פרצוף של מישהו על התיבה ואצלי לא D:
L Liquid Dreams New member 12/6/07 #69 אף פעם לא אמרת את זהXDDD ומה זה משנה מי המציא? אתה זה שהתחיל את הענייןP:
T The Phantom Agony New member 13/6/07 #71 בטח שאמרתי../images/Emo12.gif כאילו אולי לא אמרתי שזה מתאמינו או לא אבל אמרתי שזו לא המצאה שלי|: