שלום אנשים!

m i a o o

New member
אולי זה שעון אחד בעל תפקידים שונים,

ואפשר לכוון אותו לאחד מהתפקידים האלה.

Maurey

New member
ומס' המחוגים משתנה בהתאם? ../images/Emo133.gif

(לא נראה לי...) בכלל מה הקטע של השעונים המוזרים, למשל השעון של דמבלדור עם כוכבי הלכת, למה הוא צריך אותו? (או שיש לו עוד כוחות שלא ידועים לנו... אולי זה מחולל זמן?)

m i a o o

New member
למה שמס' המחוגים לא ישתנה בהתאם?

זה דבר שלא יכול לקרות בעולמה הקסום של רולינג? בקשר לדמבי - אולי זה קשור לאסטרולוגיה?

The T Shirt

New member
הכל אפשרי עם קסם

יש קסם - אין גבולות. אי אפשר לפסול שום אפשרות בעולם עם קסם. בנוגע לשעון של אלבוס, יכול ליהיות שהוא קשור לאסטרונומיה, ויכול ליהיות שהוא מספיק טוב באסטרונומיה כדי לקרוא את הזמן המדויק לפי עמדת הכוכבים. ויכול מאוד ליהיות שיש לו עוד אפשרויות אחרות, אבל סביר להניח שהוא לא מחולל זמן.

DearPrudence

New member
אבל../images/Emo41.gif

שאני קראתי באמת חשבתי שזה שעון אחרP: למה שהיא תזכיר אותו שוב? זה לא כזה חשוב. "הארי הסתכל מסביב ושוב ראה את השעון ש...". זה מיותרP:.

צלליות

New member
בקרב שהיה בסוף החמישי

היה אוכל מוות אחד שהשתמש בלחש ללא קול כשהרמיוני הטילה עליו לחש 'סילנציו' הוא הטיל עליה קללה (בלי קול..) אבל באמת היה יכול להיות יותר מושלם-למרות שגם עכשיו זה מושלם- אם היו משתמשים בזה גם לפני..

m i a o o

New member
הקרב הזה מעלה שאלה בראשי.

למה אוכלי המוות לא עשו את הדבר הפשוט ביותר - אבדה קדברה על כולם וזהו?

gurke

New member
אני חושב שבלי כל הדברים האלה..

זה לא היה אותו ספר
כי את כל הסדרה היא הייתה כותבת מראש ואז משנה ומחליפה מראש זה לא היה אותו דבר, ואפילו היינו משתעממים. בספר מרגישים את הכתיבה של רולינג, אתה מרגיש ממש כאילו היא כותבת את זה ברגעים אלה ממש.. וזה לא היה ככה אם לא היה כל מה שהזכרת.

Maurey

New member
כן..אולי...

לפחות השווי של הספרים שיש לנו עכשיו היה עולה...
אגב, מישהו יודע אם יצאה גרסה מאויירת לספר הראשון? (בהתחלה הוא לא היה מאוייר...) ועוד משהו, איך תראה העטיפה של ה7 בגרסה הבריטית? (אם זה ידוע) ראיתי שדיברתם רק על האמריקאית.

רונילי92

New member
כן יש. אין לי כח לשים קישור...

אני עצלנית
קיצור.. יש בארכיון.. את מוזמנת לחפש

אני יכול לענות לך ועוד איך!

לפחות לגבי הקטע עם מספר התמידים [= רציתי לא מזמן לשלוח לרולינג מכתב, על זה בין היתר, כדי לקבל אישור על זה... אתם לא מבינים, שבעצם לכל שיכבה, או אולי יותר נכון להגיד בכל שנתון, אפילו באותו בית, יש כמה כיתות? כלומר, לדוגמא בספר השישי, חוץ מהכיתה בה נמצאים הארי, רון, נוויל, דין, שיימוס, פרוואטי, לבנדר והרמיוני, יש עוד כיתה, גם היא בגריפינדור, מהשנה השביעית. הוכחה? עמוד 228 ספר 5. ממש תחילת העמוד. עכשיו, בהנחה שבוא נגיד יש 7-9 כיתות מקבילות כאלה, אז זה בדיוק מסתדר. 300*8 = 2400 שזה מספר התמידים שאני מרעיך שנמצאים שם.. בערך.

The Walrus

New member
ממש לא

רולינג אמרה שבהוגוורטס יש בערך 800 תלמידים, ושהיא גרועה במתמטיקה ושבטח יש לה הרבה טעויות וכאלה. ואגב, imagine זה לא של הביטלס!! כל פעם שאני קורא הודעה שלך זה מעצבן אותי מחדש. וגם ידוע מי הרג את ג'ון לנון...

למעלה