שלום אנשים!!!

dorm666

New member
שלום אנשים!!!

שמי הוא דור משיח. אני חניך בקן כפ''ס, קבוצת אישות הברזל, שכבת צוותא!!! אכן...זכר יחיד בקבוצת נקבות!!! אני חדש בפורום, ומטרתי היא להכיר שמוצניקים מגניבים מקצוות הארץ האחרים!!! אז...מקווה שאמצא את עצמי כאן בפורום... ו...תמיד תוכלו להשאיר כתובות מסן, אייסי וכו'! תודה, שלום!

MakeItHurt

New member
איזה שכבה זה שכבת צוותא?! כיתה ח'?!

וברוך הבא ~קןכפרסבאשחלהלהלהקןשלקוקסינליםשחלהלהלה~ יש לי קומונריות מהקן שלך!

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo190.gifלי??0_0

אז זאת בטח לא את ואני אצא נורא מפגרת, אבל שיהיה..... יכול להיות שאת לי שהייתה איתי בחוג 11 (נראה לי) במזכירות ארצית על היהדות או מה שזה לא היה? כי אם כן אז זאת נטלי^_____^ אם את בכלל זוכרת אותי.... הירושלמית.... נקווה שזאת את כי אם לא יצאתי פוסטמה-_-" בעצם אני כבר פוסטמה..... נה וול......

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif|קרמבו||שלום דור^____^

אני נטלי מירושלים... שכבת למרב.... ברוך הבא!!
מעניין למה האייקונים בכותרת שלי משתנים של תגובה?0_0 טוב נו בעצם זה לא מעניין..... זה סתם כי אני מעםנה.....=P

הלוהלו! זה רק של דרור!../images/Emo2.gif

קןןןןןן כפר סבא שחלהלהלהלה קן של קוקסינלים שחלהלהלהללה ושחלהלהללה פה, ושחלהלהלהלה שם קן כפרסבא בני זונות כולם! [חוץ מנירית וטל]

MakeItHurt

New member
אבל אנחנו כל הזמן שרים את זה לקומונריות.

חוצמזה את יודעת איך זה שכבה אחת מעבירה לכל הקן אז שוש!

jast

New member
ברוך הבא..

הפורום מתחדש.. לאט לאט אני מרגישה גדולה:] אני חן שכבת שומריה

אמן סלע

New member
ברוך הבא!!

חלי, קן ג'סי כהן [חולון], שכבת שומריה. ברוכיםה הבאים!!!!!!!!! חחח...אתה גוצ"ניק...עכשיו אי אפשר לדבר על גו"צניקים בפורום יותר ולצחוק עליהם... ;( סתם..זה לא מה שאנחנו עושים...:)

שלום דור:]

ברוך הבא חחחח:) אני חן ..מתוק..(נא לא לצחוק על השם משפחה שלי!)ואני כותבת תשם משפחה שחלילה לא תתבלבל עם חן השנייה חחח... קיצר אני מקן שיכון המזרח בראשון ,שכבת שומריה=] ודרך אגב השם של הקבוצה שלך מגניב=]

חזוז

New member
היי דור

זהר מקן הרי אפריים,שכבת שומריה (י"א) נורית אימפריה.

היי.

אני נירית, מקן שלומי. בשכבת דרור [י']. גם לי יש קומונריות מכפרסבא. צחוקים. להיות בקבוצה של בנות זה לא כזה רע. ואם לא כלכך נוח לך, תביא את חברים שלך לקן :)

פורה

New member
היי!!

אני ליאור- מכרמיאל, שומריה- י"א.. וגם לי יש קומונרית מכפ"ס, כמו לשאר איזור צפון מערבי..

למעלה