שלום אנשים

Clubber4ever

New member
שלום אנשים

אני מודע לכך שאנחנו לא רשאים לדבר על הורדות לא חוקיות בפורומים של תפוז, אך אשמח לקבל מכם בהודעה פרטית כמובן אתרים להשגת העונות הראשונות של סמולוויל, במיוחד הראשונה. חיפשתי באינספור מקומות אך לא מצאתי שום דבר.... תודה לכל מי שיכול לעזור!

frhx

New member
העונה הראשונה

מתחילה ביום רביעי בaxn כך שלא תהיה לך בעיה. ותשרשר בפעם הבאה...

O r L y 9 3

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo107.gif

איך אתם משיגים תמונות מהפרקים?

frhx

New member
בyes

ביום שני מתחיל כל יום שידורים מהעונה השנייה. ופעם בשבוע מהעונה החמישית ואז ברצף עונה שישית. לגבי הורדות יש תוכנות שיתוף bittorent ובyoutube אפשר לנסות לראות.

RTW

New member
YES פשוט גרועים!!!!!

מה ההגיון להראות את עונה השנייה במקביל לחמישית שהראו אותה כבר פעמיים?ולמה דווקא מהשנייה ולא מהראשונה?למה הם לא יכולים ישר להתחיל להראות את העונה השישית היא במילא נגמרת בעוד חודשיים(ב10 במאי) נשארו רק 7 פרקים...בקצב שלהם הם יראו את העונה השישית כשכבר תצא העונה השביעית (שד"א, תהיה העונה האחרונה שבה ישתתף מייקל רוזנבאום...) . לי לא אכפת מהשידורים שלהם כי אני במילא מורידה את הסדרה אבל לאלה שלא מורידים ורוצים לראות כבר את העונה השישית למה למתוח את הזמן ולהראות שוב פרקים ישנים???

liranru

New member
רצוי לתקן משהו

לפי לוח המשדרים הרשמי של yes. העונה החמישית לא תשודר אחת לשבוע. החל מהיום מתחיל שידור ברצף של עונות 2-5 בצורה יומית. כך שעד שיגיעו לעונה חמישית יעברו איזה שלושה חודשים... אין קשר בין השידור הזה לשידור העונה השישית. העונה השישית תשודר ברגע שיתפנה מקום בלוח השידורים החדש - כנראה בעוד כחודש, מכל מקום, מתשובות שקיבלתי בפברואר נעניתי כי העונה השישית תשודר במרץ-אפריל.

JonX

New member
שמע יש אפשרות שלפי דעתי היא הכי טוב

שלפי דעתי היא הכי טובה אבל היא תעלה לך קצת... בבלוקבסטר משכירים את כל העונות 105 או 1-4... אני לא בטוח. טוב בכל מקרה, כל עונה מחולקת לשש דיסקים [כל דיסק נחשב בתור סרט אצלם]. אז אתה יכול להשכיר את העונה הראשונה.. ואם אתה רוצה גם לצרוב. אם אתה מעוניין באפשרות של הצריבה ולא רק צפייה שלח לי הודעה פרטית.. מקווה שעזרתי.

למעלה