שלום אנשים

tombraider

New member
שלום אנשים

יש לי שתי שאלות ואני אשמח אם תתרמו מניסיונכם... אני הולכת לעשות ביקור ארוך באיביזה, שם מותר לישראלים לשהות לא מעבר לשלושה חודשים. בבירור שערכתי עם שגרירות ספרד לגבי ויזת עבודה או לימודים נאמר לי שאני צריכה להשיג ניירת מהמקורות שרוצים להעסיק או מהבית הספר שאני אלמד בו....משהו שקצת בעייתי והסיבה די ברורה. השאלה שלי אם יהיה לי אפשרות להאריך את השהות שלי שאני אהיה בספרד עצמה? איך עושים? כי מפה מסתבר שזה קצת בלתי אפשרי. שאלה נוספת. אני צריכה להגיע מפרנקפורט לאיביזה, והבעיה היא שאני לא יודעת אם יש טיסות סדירות לשם כל הזמן. ידוע לי ש"איבריה" שולטת בקו הזה, אבל לא ידוע לי אם מפרנקפורט. השאלה שלי אם זה יהיה חכם להגיע לשדה התעופה בפרנקפורט ולנסות למצוא שם כרטיס בזול? או להזמין מראש? אולי יש חברה אחרת שטסה לשם ישירות? אני אשמח לקבל תגובות תודה מראש

Sparker

New member
אז ככה:

לגבי השאלה הראשונה, לא ברור לי מה "קצת בעייתי" ומהי הסיבה הברורה. לגבי השנייה, בתוך אירופה אין לאף חברה שליטה על קו מסויים, במיוחד לא כיום, עם פריחת חברות הלואו-קוסט. יש תקופות בהן בספרד יש יותר גרמנים מאשר בגרמניה, לכן את יכולה להיות בטוחה שיש ה-מון חברות שטסות לאיביזה. אני הייתי מזמין כרטיס מראש. הכל נמצא בגוגל.

tombraider

New member
הסיבה הברורה היתה אמורה להיות

שמין הסתם לא מחכה לי שם מעביד שייתן לי מסמך לשגרירות שהוא רוצה להעסיק אותי. אחרת לא היתה בעיה. אבל מה...אני רוצה לטוס לשם ורב הסיכויים שאני אהיה שם יותר משלושה חודשים, מה שקורה זה שאם אני רוצה לעבוד כדי להרוויח כסף אני צריכה ויזת עבודה. וכדי שיהיה לי ויזת עבודה. אני קודם צריכה שיהיה לי חוזה. הצלחתי להסביר?

Sparker

New member
הבנתי.

פשוט בהודעה הראשונה לא ציינת שאת רוצה לעבוד, אלא כתבת "ביקור ארוך". אני בספק אם יחדשו לך את ויזת התייר ללא סיבה. שיהיה בהצלחה.

letmuf

New member
student visa

the best is to pay to the school and to get the matricula that is the proof that u r going to stay its long to explain and the best is to go to the Spanish embassy in tel aviv and to ask for the paper with all the list that u need to give them its take time if u want more help my phone in Spain is 0034687551868 good luck from someone that know how hard it is

למעלה