שלום אנשים!

• פותח הנושא Jen s
  • פורסם בתאריך

Gretchen R

New member
../images/Emo12.gif

אה.. טוב לדעת.. תודה...

Jen s

New member
שלום אנשים!

אכן.. סדרה מעולה בהחלט! מהפרק הראשון שראיתי.. התמכרתי קשות! ישר התחלתי לרדוף אחרי אנשים ולאיים עליהם לראות גם... אבל עד עכשיו אף אחד לא נכנע להפצרות שלי... כולם רק חושבים שאני מוזרה ופוחדים להתקרב אליי... ככה שאין לי עם מי לחלוק את התדהמה והתסכול (והכמיהה העזה לרוץ ולחבק חזק חזק את מייקל ולהגיד לו "הכל יהיה בסדר בוא נברח בחשאי ונתחתן!") שבאים מחדש אחרי כל פרק... אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי... מתוך ייאוש מוחלט אני פונה לפורום הזה כי אני בטוחה שאתם מבינים לליבי :) נ.ב: אני מאלה שמצפים לימי רביעי כדי לראות את הפרקים... אני אישית נהנית מזה.. נ.ב 2: "נמלטים" זו לא הסדרה הראשונה שהתמכרתי אליה.. מי שבעד להקים קבוצת תמיכה להתמכרויות לסדרות שיצביע.

Gretchen R

New member
אתמול../images/Emo36.gif ושלשום../images/Emo36.gif...

היו ברצף את כל סרטי 'מת לצעוק' ביס 2
כניראה לכבוד הרביעי.....

אני בעד קבוצת תמיכה

אז אני אתחיל:
אז קוראים לי טל מכורה לנמלטים, נשבתי קשות בקסמויו של לינקולן ואני לא יכולה בלי המנה היומי שלי
אני קצת מזריקה לי פה ושם פרק לווריד.. עכשיו אתם:
we love you tal חחחח
i love you

BeRo

New member
אין שום דבר רע בלהיות מכור לסדרות

אף אחד לא נפגע.. זה לא עולה כסף.. וזה מעביר את הזמן יופי! או שאולי זה שלב בהתמכרות? אני רואה הרבה סדרות

honey1472

New member
קבוצת תמיכה כן!

כן פליזי תעשו אני נזקקת לקבוצת תמיכה נואשות (עקרות בית נואשות) ונמלטת מבית הספר(נמלטים)עם עושים תודיעו לי....!!!!!!!!!!!!

SHNI23

New member
זה טוב ולא טוב לדעת שאני לא היחידה

לגמרי מזדהה איתך בנושא של האיומים על אנשים שיראו את הסדרה אוסרים עלי להגיד כל מילה בהקשר של נימלטים או וונטורת אבל די פוצצת לי את הפטנזיה על לברוח עם מייקל ההיתי בטוחה שזה ממש עוד מעט הולך לקרות.... האמת היא שאף פעם לא התמכרתי ככה לסדרה היחידה בטלויזיה שדאגתי לראות הכי איכותית לדעתי ואני מזריקה לוריד פרק כל פעם שיוצא באינטרנט יש רעיונות איך להיגמל מיזה? כל הצעה תתקבל בשימחה!!

../images/Emo206.gif איך תדעו אם אתם מכורים??

חבר'ה כנראה אכלנו
ממש ממש כבדה.. רובנו התמכרנו ואנחנו זקוקים לטיפול
אז איך תדעו שאתם מכורים: 1) אם בלילה אתם חולמים על
(פישי.. מייקל) 2) אם בלילה אתם חולמים על ה-
ועל ה-
של פי.די 3) אם בלילה אתם חולמים על
ד"ר שרה 4) אם בלילה אתם חולמים על ה-
של מייקל שבלעדיו הוא לא זז 5) אם בלילה אתם חולמים על בליק
לפרקים מתקדמים יותר: 6) אם בלילה אתם חולמים על ה-
מלשן החדש 7) אם בלילה אתם חולמים על
המסתוריים של פול אתם יודעים למי.. 8) אם זה אומר לכם משהו
9) ואם כל מה שאתם עושים במשך היום זה להריץ פרק ועוד פרק
שוב ושוב ושוב אז יאפ חבר'וס אתם מכורים וזקוקים ל-
ד"ר היוויר מתבקש להגיע

אוף שכחתי משהו שבאמת אהבתי...

מוקדש לסוקרה
ואם אתם חולמים על זה אתם באמת בבעיה

Jen s

New member
אין רעיונות.. מצטערת...

אבל אני כבר הבנתי שההתמכרות שלי חזקה ממני... אז החלטתי להיכנע במקום להיאבק בה.. אני אוהבת את הסדרות שלי! ואף אחד לא ייקח אותן ממני!! (למרות שהן מתחילות לפגוע בחיי החברה שלי.. כי הרביצה מול הטלויזיה גוזלת חלק ניכר מזמני..) דרך אגב מישהו כאן רואה פלישה? זאת גם אחת מהסדרות הטובות שראיתי.. ושמתי לב שאין לה פורום!! אממ וזה רק אני או שגם אתם לא יכולים לראות פרק של נמלטים בשקט..? מידי פעם נפלטות לי תגובות ממש בקול.. וזה מתחיל לעצבן את ההורים שלי.. חיחי אווו צריך להקים גם פורום פנטזיות על וונטוורת!

SHNI23

New member
המממ האמת היא שלא כל כך נוח לי ש

מפנטזים ככה על בעלי נראה לי לא לעניין....

SHNI23

New member
תני לישון בשקט עם המחשבה שהוא לא

הטיפוס שבוגד!

למעלה