שלום אנשים!

BlackShadow

New member
שלום אנשים!

היה לי ממש ממש משעמם ובטעות אנוש לחצתי על הכפתור של הפורום הזה, ואני רואה שאנשים כל כך לחוצים בגלל פרטים קטנים בחתונה, שזה יהיה עגול וזה לבן וזה ככה וזה ככה. הרי כל זוג הוא מיוחד אז למה כולם עושים את אותה החתונה? הרי כל החתונות דומות, הכל לבן, הכל מושלם... הרבה אורחים והכל. אני לא מתכנן את החתונה שלי ככה, אני חושב שחתונה זה משהו מיוחד, זה לא אמור להיות כמו משהו שמישהו אחר עשה, זה אמור להיות שונה, ספונטני. כשזה ספונטני זה הרבה יותר רומנטי, יותר מיוחד, בלתי נשכח. חתונה לא אמורה להיות מושלמת ולא מפוארת, זה אמור להיות משהו רק בין בני הזוג. זה אמור להיות רגע מיוחד שמאותו הרגע הם מחליטים לחיות אחד עם השני כל חייהם.

כל הכבוד חמוד. אולי אם תתכנן

חתונה עם הפקה קצת יותר גדולה יהיה לך פחות משעמם ואז תלחץ על הכפתור ה"נכון"? מיוחד זה מושג יחסי. פעם להתחתן בגינה זה היה מיוחד, גם להתחתן בשישי בצהריים היה מיוחד, באו וקמו להם כמה זוגות שמצא חן בעיניהם הרעיון ה"מיוחד" הזה והנה אופס..להתחתן בצהריים כבר לא מיוחד.. ואם מדברים על ספונטניות? באופן ספונטני למחות את כל משפחתך הקרובה, חברים, מעגל הסובבים אותך משחר ילדותך וללכת ולהתחתן? בארה"ב זה עובד לא רע וחזרנו למושגים יחסיים מה שבעיניך מיוחד כאן הופך להיות נדוש למדי בין תסלח לי על הביטוי "זיון מרוכסן בעמידה" של שניים שהכירו זה עתה ופנו להתחתן באופן "ספונטני בווגאס. בקיצור איש יקר, הכל יחסי. הרעיון המרכזי של הפורום הזה זה לעזור לכל אחד בבחירתו. אם בחירה ספונטנית, או אם החליט על חלום אריזונה ולהתחתן בארבעה מקומות שונים בעולם במקביל. ובשורה התחתונה מה שעובד כאן מצויין הוא כבוד הדדי. כל אחד ובחירתו הוא. אנו לא שופטים אף אחד מהחתנים והכלות כאן לפי בחירתם. מקווה שתמצא את מקומך איתנו למרות הכל.

limor 2

New member
מפני שכשמזמינים אנשים לאירוע

שחשוב לך צריך לתכנן אותו - ולא ספונטני, כי אם לא אז האורחים יעלמו לך באורח ספונטני מהמקום.. והלחץ זה בגלל ההתרגשות מהיום המשמעותי בחיים ומהרצון שהכל יהיה יפה ומרגש.

למעלה