שלום אנשים

שלום אנשים

טוב... זאת הודעה ראשונה שאני רושמת בפורום הזה, אז אני אציג את עצמי למרות שאני מרגישה כרגע כמו באיזו קבוצת תמיכה... :) אז אני אורלי, בת 18 וכמה חודשים מר"ג. הממממ..... שחכתי מה רציתי לכתוב..... אה כן: 122704617 זה האייסי שלי למי שבא לקפוץ לבקר, אני כמעט תמיד און ליין. חוץ מזה שאני במצברוח די גרוע... אבל לא נתחיל להתכתב מדיכאון.... זה לא טוב... למטה יש קישור לדף יוצר שלי בבמה חדשה, למי שמכיר ומי שלא מוזמן להכיר.. מחכה לתגובות כל שהן... אורלי.

yellow cheese

New member
ברוכה הבאה מתוקה!!!!

אני שירלי בת 16 בקרוב..... מנהלת הפורום הזה.. גם אני כותבת בבמה חדשה רק שאנשים לא מתים על הכתיבה שלי. אני כותבת רע....ממש נורא! בקיצור....אני אדבר איתך באייסיקיו! שלך, שירלי

שירלי מאמי...

סורי שאני נדחפת להודעה, אבל יש לי דבר אחד להגיד לך נשמה- את כותבת מעולה ואני חולה על כל הסיפורים והשירים שקראתי עד עכשיו... וסורי שאני לא בקשר... טוב נו עזבי נדבר היום........ לאב יו........

M^C ** FoReVeR

New member
ברוכה הבאה אורלי....

אני מיכל ואני בת 18 וחודש ויום.... ואני מתגייסת בסוף החודש. מאיפה את?

M^C ** FoReVeR

New member
אני מנתניה.אגב,

אני לא מעריצה אבל יש לי מלא חברים שכן. את מעריצה?? איפה למדת??

אני

לא מעריצה... אני מעריצה את השירים שלו ויש לי רק קלטת של כל מני שירים שלו וכמה שירים בדיסק אוסף שהכנתי. אני לצערי עדיין לומדת ביב´.... בתיכון בר"ג ואת? אורלי.

M^C ** FoReVeR

New member
אני סיימתי ללמוד ואני מתגייסת ב:

31.10 שזה ממש אוטוטו. גם אני כמוך שומעת את השיים. אגב,יש לך אייסיקיו??........

מלמלונת

New member
ש לום אורלי

מממ...מוזר שבולי לא אמרה לך.... אז כך, בולי היא חברה שלי והיא מר"ג. הכינוי שלה אורית טיטי שחף(היא טוענת שהיא כוסית-לדעתי ממש לא) אני בכל אופן בת 21 טוב...ביי ביי ממ...בולי את בטח קוראת את זה....אני אוהבת אותך נסיכה שלי

למעלה