שלום אנשים

שלום אנשים

הי שלום לכולם.זה הפעם הראשונה שנכנסתי לפה,ואני מקווה למצוא את מה שאני מחפש.אני חייל דתי שאני פשוט כבר לא יכול להמשיך במצב הזה אני חייב למצוא מישהו להרגיש אותו עם פחות דגש על סקס יותר חום,אהבה,ריגושים אני זקוק לזה כמו אוויר,אני בדכאון,אני משרת במרכז ויש שם מלא חיילים שבא לי עליהם אבל אני קצת מפחד מהם ולא יודע,בא לי חייל כמוני דתי חמוד שאוהב לאהוב.מה שכן לא אכפת לי איך תראה רק שתהיה רזה מאוד זה מה שחשוב לי לא יותר.אני גם רזה מאוד 178 בהיר אז אם אתה רזה מהמרכז ואתה חושב שיש סיכוי שלח תגובה.בתקווה לאושר מחכה לכם לאהוב, חייל.

moshe34

New member
שלום חייל צעיר דתי

השתחררתי לפני שנה מצה"ל אבל אני עדיין זוכר את הצבא, כי מאוד נהניתי שם, בעיקר מהתפקיד שהיה לי שם. אשמח להכיר אותך, אני מהמרכז. אם תרצה להכיר אז בכיף, יש לי אי.סי.קיו ומסנג'ר... המשך שבוע טוב.

ירין 22

New member
היכרות

מה קורה? אני גם פעם ראושנה פה נרמשתי ממש עכשיו אני ממש מפחד ולא יודע איך להסתדר עם הנטייה וזה שאני דתי ובכלל אני 180 רזה חלק נראה אחלה אמשח לדבר איתך

הי ירין

שלום.אני שמח שהגבת למודעה שלי.אני כמו שאמרתי חייל בקרייה ואני זקוק דחוף לקשר( לא מחייב)יותר על בסיס דיבורים וגם אהבה כמובן.אם בא לך תן שעה שאתה בצט ונפגש שם מחכה לך.

יוני258

New member
הכרות

אני בחור דתי אוהב חום ואהבה אני נשוי דיסקרטי אשמח מאוד להךר חיל דתי לאהבה יש לציין אני בן 28

moshe34

New member
לחייל צעיר דתי

אשמח להכיר אותך, גם אני מאיזור תל אביב

BabyBoy1

New member
היי לכם...

אני שמח שהצטרפתם לפורום. אך בעיקרון אין לפרסם מודעות היכרות בפורום, אלא רק בלוח (שורה כחולה למעלה "לוחות") אך מכיוון שכבר השרשור גדל אני לא אמחק אותו הפעם.. שיהיה בהצלחה

למעלה