שלום אנשים:)

MeMyselfNI

New member
שלום אנשים:)

קוראים לי נעה ואני בת 16, מאי שם ברחבי ארץ הקודש. בד"כ אני לא בקטע של מיסטיקה, וגם בחיים לא לא נגעתי יותר מדי בשומדבר שקשור לזה, אז אני ממש לא בעניינים. אני לא מתעניינת רוב הזמן וגם לא הייתי מאמינה יותר מדי גדולה - אבל בחיים לא העזתי להגיד שכלום לא נכון. אני לא בדיוק יודעת במה מדובר ואיך זה הולך, אבל אני אשמח ללמוד. בכל מקרה הסיפור הוא ככה: יש מישהו שרציתי אבל זה לא ממש הסתדר ואז התחלתי לראות אותו הרבה. המון. לא היה יום שלא הייתי פוגשת אותו איפשהו. במקומות הכי הזויים, הכי לא צפויים, הכי רחוקים ובסיטואציות מוזרות ולא הגיוניות. זה היה קורה המון - אבל אף פעם לא דיברתי איתו. לאט לאט זה התחיל להטריד אותי וזה די מתחיל להיות רציני וכבר מעבר לבדיחה, והתחלתי להתחרפן מזה. אז חברה שלי זרקה לי כמה מילים על מיסטיקה ועל גלגול נשמות. לא יודעת אם שני הדברים האלה בכלל קשורים, ואם זה המקום הנכון, כי אני לא ממש מבינה בזה, אבל אני אשמח לקבל עצות והסברים בנושא, או שתפנו אותי למקום שזה יותר רלוונטי, כי ממש שהיא אמרה זה היה נשמע לי הגיוני, למרות שבחיים לא התעמקתי בנושאים האלה, היה במשהו העל טבעי שהיא אמרה משהו הרבה יותר הסברים מאשר מה שנראה כלפי חוץ. תודה מראש, נעה.

למעלה