שלום אנשים!!!! אני חדשה פה...ואני קיבוצניקית ואני גאה בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L lironet1 New member 29/3/05 #1 שלום אנשים!!!! אני חדשה פה...ואני קיבוצניקית ואני גאה בזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M MsUnderstood New member 29/3/05 #2 וולקאמית../images/Emo24.gif נשמח אם תספרי לנו עוד קצת פרטים עליך
B blackspot on the sun New member 29/3/05 #3 גם אנחנו!!! ../images/Emo8.gif ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif
L lironet1 New member 29/3/05 #6 אז ככה... קוראים לי לירון ידלין אני מקיבוץ חצרים שאי שם ליד באר שבע הגיוני שלא שמעתם עליו..אולי שמעתם על נטפים.... אני בת 15 כיתה ט' לומדת במקיף אזורי "אשל הנשיא"...ומנסה להתקבל לרדיו 106.0 ....
אז ככה... קוראים לי לירון ידלין אני מקיבוץ חצרים שאי שם ליד באר שבע הגיוני שלא שמעתם עליו..אולי שמעתם על נטפים.... אני בת 15 כיתה ט' לומדת במקיף אזורי "אשל הנשיא"...ומנסה להתקבל לרדיו 106.0 ....
L la reputa madre New member 29/3/05 #7 נמממ לירון? חברה של נופר פליס? ונממ וגם חברה של שקד לא? (אני מקווה שזאת את ואני לא מפשלת )
L la reputa madre New member 29/3/05 #9 כן....וסליחה לא ידעתי../images/Emo178.gif אני לא מעודכנת כל כך
L lironet1 New member 29/3/05 #10 חחחח אין בעיה...זה היה מזמן..איזה עולם קטן יאו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L la reputa madre New member 29/3/05 #11 כן..ד"ש לנופי../images/Emo8.gif אז איך בקיבוץ? מתגעגעים לאיגו, פביו?