שלום אנשים

שלום אנשים

אני זקוקה לעזרה יש לי פחד מאוד גדול מזוחלים למינהם ואני רוצה להתמודד איתו בגלל שאני במצב כזה אני אפילו לא יכולה לראות בתמונות או בטלוויזיה וזה מאוד מקשה בגלל שעם אני רוצה לראות איזה סרט אני דואגת מאוד שלא יראו משהו עם נחש אין לי מוסג ממה נובא הפחד הזה אבל אני רוצה להתמודד איתו אמרו לי שצריך לראות את הפחד בעיניים וקח אני אוכל להתמודד איתו אבל ניסיתי וזה לא עזר. אני יודעת גם שהרבה אנשים מפחדים מנחשים במיוחד אבל לא ברמה כמו שאני מפחדת ואני באמת רוצה להתמודד עם הפחד שלי. מקווה שתעיצו לי מה לעשות ואך להתמודד עם הפחד שלי .....

tal901

New member
לכי לחנות חיות...

תבקשי נחש רגוע ואז תראי שהם לא כל כך גרועים כמו שהם נראים בסרטים או בחלומות שלך...

naja

New member
../images/Emo31.gif

חנויות חיות הן ממש לא המקום. במרבית החנויות לא מבינים דבר בנחשים והסיכוי שיתנו לה להחזק נחש שינשך\ישתין\ינשוף או סתם ילחיץ אותה(ואת המוכר) הוא יותר מסביר. הפתרון הוא להגיע למגדל שמכיר את הנחשים שלו והתגובות שלהם ולהכנס לעניין לאט לאט.

תודה לכם

ניסיתי משהו דומה היתי בספרי ולא יכלתי לראותו ברחתי מהמקום בצעקות הבעיה אני לא מסוגלת לעשות את זה אני מפחדת לעשות את זה שוב...

itamar14

New member
כנסי

שלום,איפה את גרה אולי את קרובה לאחד מחברי הפורום אני בטוח שלאף אחד מהם לא יהיה אכפת שתבואי לראות אצלו נחש/ים מתי שנוח לו,או לסירוגין ללכת לחנות עם נחש(לרוב אצל חנויות הם פחות רגועים כלא מטפלים בהם ממש טוב אולי חוץ ממקומות שמיועדים לחיות אקזוטיות). הנחשים שאני מכיר ממגדלים הם כ"כ רגועים שכל התדמית של נחש תמיד רע ותוקפני ממש שטותית בעיני אני יכול לתת לנחשים שלי מכות קלות(אין לי סיבה לתת מכות בכלל ובטח שלא חזקות) והם לא יעשו לי כלום,אני מאכיל כמה מהם על הידיים שלי אפילו.

Beni Aroh

New member
שיטה בה אני משתמש

יש המון אנשים כמוך.. שפוחדים מנחשים.. ואני נתקלתי עם המון כאלו.. שהגיעו אלי (חברים וכו'...) ולא רציתי שיחששו אז החזקתי את הנחש על הידים שלי.. ליטפתי נישקתי והראתי להם שהוא רגיל.. גם סיפרתי שהנחש הזה אצלי מגודל ממש ממש צעיר והוא מעולם לא נשך אף אחד.. והחלק העיקרי הוא.. כשאר הם חוששים למרות הכול אני אומר להם תחזיקו אותו.. אם הוא נותן לכם נשיכה על המקום אתם מקבלים 100 שקל מזומן.. (ואם יש אני מחזיק את הכסף ביד) כמובן שהם לא נושכים או נשכו אף אח ולכן האנשים עוד טיפה חוששים.. אך בביקור שאחרי כבר להוטים לראות ולהחזיק את הנחש.. הזהרה!! אל תבקשי לראות נחש אוכל זה רק יכניס אותך ליותר לחץ.. משום שבמצב אכילה הנחשים אינם נינוחים..ד

למעלה