שלום אנשים...

שלום אנשים...

שמעתי בפורום אחר שכאן ניתן לשאול שאלות בנושא שמנים וריח אז אם אפשר שאלה או יותר... 1. לגביי חימום של שמניי בסיס לעיסוי (שקדים שומשום וכו')... כיצד לעשות את הדבר בביטחה ? והאם ניתן לחמם (מבחינת איכות השמן) כול שמן בסיס ? או תירכובות יעודיות מחנויות... (שאלה של קורבן תירגולים שקופא) 2. כול פעם שאני עושה מדיטציה או מתחבר לרייקי ומגיע לחיבור חזק אז האף שלי מתמלא רייח של לוונדר... אני משוגע או שיש קשר לדעתכם... תודה מראש

yoelnd

New member
חימום

היי אפשר לחמם את השמן, כמובן לא עד מצב רתיחה, ואפשר כמובן אחרי המהילה ע האתריים לשפשף קצת עם הידיים..... ברור , כמו באירוודה שהשמן בעיסוי הינו חם - ויש בכך אפקט טיפולי מדהים. בבריאות טובה!

Negyot

New member
חימום שמנים

פטנט גאוני, שכמובן לא אני המצאתי, שמחמם שמנים לטמפרטורה בה המטופל ינשק לך את אצבעות הרגליים בסיום הטיפול..: מחמם בקבוקים של תינוקות, לכוון את הכפתור לטמפרטורה של בקבוק קטן (זה בערך חום הגוף, אולי טיפ טיפה יותר), לשים בפנים את בקבוק הזכוכית עם השמן לעיסוי (או בקבוק פלסטי לחיץ כזה, כל מטפל והשיטה שלו). לי היה מחמם מהילדים שלי אבל לדעתי שווה להשקיע בזה את ה- 200 ומשהו ש"ח שזה עולה, זה משדרג את הטיפול... במיקרוגל אני לא מעיזה כי זה מחמם יותר/ פחות מדי ובעיקר לא אחיד, צריך לערבב ו..התעסקות מיותרת. במחמם בקבוקים, הנמצא ממש ליד מיטת העיסוי, השמן כל הזמן נח שם וגם כשלוקחים שמן באמצע העיסוי/טיפול הוא עדיין חם ונעים ונפלא... שמני בסיס אין בעיה לחמם כך, שמנים ארומטיים יש לחמם מעט מאוד כי החימום לא עושה להם טוב... אני עושה תערובת כל פעם רק לאותו עיסוי ולא יותר מזה, וכך לא יוצא שאני מחממת שמן פעמיים. לגבי תערובות מוכנות..אני לא סומכת על אחד שיערבב לי שמנים, אני רוצה לדעת בדיוק מה נכנס לשמן שאני מטפלת בעזרתו באנשים ולכן תמיד מערבבת בעצמי, פעמים רבות בבחירה משותפת עם המטופל.. חוץ מזה זה גם הרבה יותר כיף. (דרך אגב, אפשר לחמם שמן גם בסתם קערת מים חמים, אבל החום לא יחזיק מעמד כל זמן הטיפול). וטיפ אחרון חביב... עשיתי עיסוי לאחותי שקר לה תמידית, וכדי שהיא לא תקפא שמתי לה על מיטת הטיפולים מתחת לסדין החד פעמי וסדין הבד, גם סדין חשמלי שהפעלתי לכמה דקות קודם... וכיביתי במהלך הטיפול... היא עלתה למיטה חמה ולא רצתה לקום ממנה. בקיצור, יצאה שניצל
בהצלחה... ויום חמים...

ebony

New member
חימום של שמנים לעיסוי

נעשה בידיים השמן צריך להיות בטמפ, הגוף אחרת זה לא נעים . פשוט לשים קצת על כף היד ולחכך אותן אחת בשנייה זה מחמם לטמפרטורה שטובה לעיסוי.

למעלה