שלום אנשים..

ורדודה

New member
שלום אנשים..

אני חדשה כאן;) בכל אופן טיילתי לי פה וראיתי הודעות, כי הנושא של קעוקעים ממש מעניין אותי וסתם רציתי להגיד שיש לי קעקוע כמו של אנג'לינה ג'ולי...של דרכון.בגב בין השכמות, חח מוזר ברגע זה ממש גליתי את זה;) אבל הקעקוע באמת קטלני,אז מי שרצתה לעשות אותו גו 4 יט:) בכל אופן-שלום לכולם::)

PinkyRaSta

New member
מה גילית ממש ברגע זה?

שיש לך קעקוע כמו של אנג'לינה? וואלה... מוזר הגישה ש'לך, שלא אכפת לך שגם האישה ה2 תעשה את בדיוק אותו קעקוע... לאדעת. אני אישית אם הייתי מגלה שהקעקוע ש'לי קיים כבר על מישו לא הייתי מגיבה ככה... וגם לא כלפי מישו אחר שרוצה לעשות את אותו 1. אבל לומשנה. כל 1 בגישתו הוא. יש תמונות?

ורדודה

New member
כן,

הרגע גיליתי שגם לה יש כזה, למען האמת אני באה בגישה נורא חיובית כלפיי הקעקוע הזה וקעקועים כאלה בסגנון בגלל שלעיתים נורא רחוקות אם בכלל אני שומעת על נשים שרוצות לעשות סגנון כזה של קעקוע,לרוב זה פייה מלאך פרפר וכאלה, ודרקון זה לשבור מיתוס,זה פיצוץ. באמת:) אני לא רוצה להישמע שוויצרית אבל אשכרה אנשים עוצרים אותי ברחוב או מתחילים לגעת לי בגב לתת מחמאות,כי זה באמת מיוחד על בחורה-ושוב לדעתי. כרגע אין תמונה אבל אני ממש מקווה שבקרוב תהיה וישר אני אעלה אותה פה

PinkyRaSta

New member
לא. התכוונתי

שלא אכפת לך שלמישו אחר בעולם יש את אותו קעקוע בדיוק כמו אצלך?

ורדודה

New member
קצת מפריע

אבל זה לא ממש אותו דבר,זה דומה חוץ מהתמונה ששמו פה אני לא ראיתי את הקעוקע עלייה אז אני לא יודעת אם זה באמת ממש אותו דבר...
חוצמזה אני חושבת שלרוב האנשים זה לא אכפת,עובדה כולם עושים אותיות סיניות פרפרים-ציורים מסוימים שיש בכל סטודיו לקעקועים,ולא מפריע להם.

למעלה