חחחחחחחחחחחח אני פרנואיד אל תתיייחס
F F a i r y Girl New member 2/5/04 #27 whas'upppp../images/Emo35.gif חיחי, אני שירן, מי"א.. אבל לא מדה שליט.. אני הנציגה של קציר בפורום.. אני גם הכי שרוטה פה.. ואני היחידה פה כמעט שלא יודעת מי זו לעזאזל רוני מן!!!!!!!!!! נ.ב - אסף הוא|דגש| תותתת
whas'upppp../images/Emo35.gif חיחי, אני שירן, מי"א.. אבל לא מדה שליט.. אני הנציגה של קציר בפורום.. אני גם הכי שרוטה פה.. ואני היחידה פה כמעט שלא יודעת מי זו לעזאזל רוני מן!!!!!!!!!! נ.ב - אסף הוא|דגש| תותתת
E Efrat44 New member 2/5/04 #28 מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בושה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo42.gif את חייבת לדעת מי זו רוני מן תבואי יום אחד לביצפר שלנו... נעשה לך היכרות איתה... את תקרעי מצחוק כשתראי אותה...
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בושה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo42.gif את חייבת לדעת מי זו רוני מן תבואי יום אחד לביצפר שלנו... נעשה לך היכרות איתה... את תקרעי מצחוק כשתראי אותה...
F F a i r y Girl New member 2/5/04 #29 חחחח איפה עכשיו... כל הזמן אנחנו בחופשות.. אם תרצי תקבעי איתי מתישהו אני כל השבוע בחופש...אני אקפוץ לבקר אותך...
חחחח איפה עכשיו... כל הזמן אנחנו בחופשות.. אם תרצי תקבעי איתי מתישהו אני כל השבוע בחופש...אני אקפוץ לבקר אותך...
E Efrat44 New member 2/5/04 #32 תודהה../images/Emo70.gif גם לךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif
תודהה../images/Emo70.gif גם לךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo42.gif