שלום אנשים

522 אוקטן

New member
שלום אנשים

מעיון קצרצר בפורום הבנתי שיש לשוטים ביום העצמאות הופעה ברעננה, למישהו יש עוד פרטים איפה ברעננה, איזה שעה , וכו' ? יש עוד הופעות באיזור המרכז ?

booly16

New member
רעננה בלילה..

ואם אני מתאר לעצמי נכון זה יהיה כמו לפני 3 שנים כששבק עלו לבמה לקח להם הרבההה זמן משהו כמו 3-3וחצי להערכתי... :) אבל תחכה יהיה שווה גם ככה... :)

522 אוקטן

New member
03:30 ?!

באסה.. תיכננתי על הדרך למסיבה לגרור כמה חברים להופעה... יש אולי לינק או משהו לאיזה פרטים על האירוע ? זה אירוע של העירייה ? חינם ? תודה .

booly16

New member
יש מצב ועוד איך ואל תתווכחי איתי..

במויוחד לא על שב"ק... זה היה כשהייתי בט' ועכשיו אני בי"א.. זה 2-3 שנים אחורה

וואי כפרה אין לך תחושת זמן או משו..

אוקיי אני אדבר איתך לפי כיתות ולא לפי שנים כי זה יהיה יותר נוח לי(= תחשוב שבתחילת י' החלוצים הוציאו כבר את הדיסק שלהם... בכיתה ט' בינואר אם אני לא טועה מוקי הוציא את הדיסק שלו! ממש אין מצב ששבק הופיעו בכיתה ט' וחוצמזה שכיתה ט' זה לפני שנתיים כפרה...אבל גם לא בכיתה ח'..ז'..(= ואני אתווכח על מה שאני רוצה(= במיוחד על שבק!

booly16

New member
אין מצב אין מצב..

אבל העובדות מדברות בובה.. בכיתה ט' שבק היו בפארק.. :)

העניין בבדיקה, בקרוב תוחזר תשובה

וכדאי מאוד שהיא תהיה שלילית כי ממש אל נראה יל שהיה משו של שבק בכיתה ט' ואני לא הייתי בו!!!!

omer peleg

New member
האמת לאמיתה

אני עכשיו בי"ב ושבק הופיעו בפארק כשהייתי בח' ובאמפי כשהייתי בט' בלי טעויות

nawa

New member
ברוך הבא כבר אמרנו ??

אתה מוזמן להצטרף, לשתף, להשתתף ולספר קצת על עצמך ! שתהיה לך שהות נעימה !

keds

New member
../images/Emo20.gifהיי..

אתם יכולים בבקשה לתת לי פרטים על ההופעה שלהם ברעננה!? כי לא הבנתי.. מה שעניתם לבחורה הזאתי..

Kremboim

New member
פרטים:)

רעננה פארק הופעות חינם!! כן רעננה טובים בזה:) הופעות:שוטי הנבואה ,שגאצ',מוניקה סקס.. מה עוד אתה רוצה?לדעת?

למעלה