שלום אנשים...

• פותח הנושא epi
  • פורסם בתאריך

epi

New member
שלום אנשים...

מה שלום כולם? אני מצוין חזרתי מארבע ימי בומבמלה נהדרים עשיתי כיף חיים הכרתי בחור משגע ומשוגע לגמרי.וגם שנינו נשרפנו מגיחל של נרגילה ברגליים. אני עכשיו בדרך למקלחת כי אני מלאה בחול במקומות שאני אפילו לא ידעתי שאפשר להגיע אליהם חול. אז נדבר כבר שאני יסיים להתארגן ולחזור לעצמי.

qt1

New member
../images/Emo99.gifepi איך היה../images/Emo35.gif

ברוכה השבה כמובן , מה זה בדיוק הפסטיבל הזה? שמעתי שיצאו אליו הרבה אבל לא יודעת מה מי מו... את יכולה לספר קצת? איזה כייף לך שהכרת מישהו , אני אהיה חטטנית ואשאל גם איךהוא , מ'כפת לי כבר לשים כאן עוד כמה אותיות... אם בא לך לשתף , שתפי בכייף אחות שלי

epi

New member
היה נהדר...

הפסטיבל הזה בעיקרון זה את באה לארבע ימים ישנים באוהלים וכל היום והלילה יש מופעים והיו הרבה הרבה הרבה אנשים. הבחור שהכרתי הוא חבר שלי אחי בתיכנון שבאתי הייתי אמורה לישון עם חברים שלי והיה לי מזה משעמם אז עברתי לישון עם אחי ושני חברים שלו ואני ישנתי עם החבר שלו באוהל בהתחלה ישבנו שנינו לבד לאכול והתקרבנו לאט לאט אחד לשני עד שהגיע לנשיקות ובסוף זה התפתח ליותר מזה. ונהניתי איתו כל כך היה מזה כיף. וגם קיבלנו כוויה ברגל שנינו אבל חפיף.

qt1

New member
U איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מברוק
וזה הרבה בזכות האח שאת כל-כך אוהבת... אבל יותר מכל בזכות הקסם שלך כמובן
איזה הופעות יש שם? תמיד חשבתי שזה מקום כזה של גרסיונרים , מסתבר שאני ממש בפריפריה וממה הכוויות? היה שם חם או שהלכתם על
כמו בהודו?
מחזיקה לך אצבעות ,בכלל כל הסופשבוע הזה רק בשורות כיפיות ,רק שימשיך ככה

epi

New member
תודה

כל מיני הופעות יש מוזיקה זמרים מכל הסוגים. הכוויות זה בגלל שעישנו נרגילה ואף על החבר של אחי הגיחל על הרגל ואז הוא רצה ללכת למרפאה אז אני קמתי מהמנוחה שלי ללכת איתו ופשוט דרכתי על אותו גיחל שוב פעם על הרגל אז חבשו את שנינו ברגל. אבל שנינו כבר הרבה יותר טוב....

qt1

New member
אאוץ'../images/Emo116.gif../images/Emo8.gif

העיקר שיש לך
חדשה... פרפרים וכאלה...

../images/Emo99.gifepi..../images/Emo20.gif

מתוקה! איזה כייף לשמוע שנהנת,זה עושה לי שיימח בלב
ובחור.. אוללה...
-
-

למעלה