שלום אנשים. . .

• פותח הנושא enola
  • פורסם בתאריך

enola

New member
שלום אנשים. . .

שלום לכולם, אני חדש פה וקולדפליי להקה ממש טובה, קניתי היום את הdvd שלהם ועד עכשיו ראיתי רק את הסרט הדקומנטרי שיש שם ואת ההופעה אני אראה מחר (אני עייף). בכל אופן, אני לא רושם פה בתור מעריץ, באתי לבקש טובה. יש לי ידידה שעוד לא התקדמה למאה העשרים ואחת ואין לה מחשב, היא מאוד אוהבת את הלהקה וחולה על וויל צ'מפיון המתופף. אז הבטחתי לה שאני אחפש תמונות שלו ואצרוב לה על דיסק בשביל שתוכל לראות את זה בdvd שלה. אז תוכלו להעלות לפה תמונות שלו? מהופעות, מצילומי סטודיו, כל מיני, היא תתחתן איתי אם אני אביא לה תמונה שלו בלי חולצה (כן, היא די מטורפת). בכל אופן, אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי כי היא יושבת לי על הוריד הקרציה הזו. תודה, enola

המממ

New member
תראי...

גוגל! אני בספק אם יש תמונות שלו בלי חולצה...
צריך משהו בשביל להסתיר את כרס הבירות, לא?

enola

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo187.gif

ברור שניסיתי בגוגל, פשוט אין שם הרבה, אני יודע שלמעריצים בדרך כלל יש סטוקים של תמונות שלא תמיד אפשר למצוא באינטרנט, אצלי זה ככה לפחות עם suede. תודה רבה לך, וכן, זה 'תראה' ולא 'תראי' :) enola

enola

New member
../images/Emo143.gif../images/Emo145.gif../images/Emo187.gif../images/Emo103.gif../images/Emo72.gif

כן, ברור שהייתי בגלריה לפני שבכלל שאלתי פה אם יש לכם עוד תמונות, אגב, שכחתי לומר שגם פרטים עליו יתקבלו בברכה, ביוגרפיה, גובה, להקות אהובות וכאלה, אתם יודעים, מסוג השאלונים האלה שכמעט כל אחד עובר. עוד משהו קטן: אתמול אחרי שסיימתי לראות את הdvd שלהם אז ראיתי בחוברת את האתר עם העצים ששותלים או משהו כזה, הלינק היה לאתר עם סלש לקולדפליי, הלינק לא עבד וכשנכנסתי לאתר הבית ראיתי שאין את האופציה של קולדפליי יותר, ז"א שהתמונה שלהם מופיעה אבל אין יותר לינק לעומת מפורסמים אחרים שיש שם, דווקא חשבתי שזה דבר מאוד נחמד לקנות עץ באיזה יער, מישהו יודע מה קורה עם זה? תודה, enola

New member
I'll take a picture of you

To remember how good you looked Like memory it has disappeared Naked and lonely with my fears

למעלה