שלום אנשים!

• פותח הנושא tofy
  • פורסם בתאריך

tofy

New member
שלום אנשים!

טוב.......אני כולה שומעת קססססססת דרים (בדרך לבי"ס ובחזרה) וגם זה רק בזכות יותמיקו.... אני לא מבינה דגולה כמוכם (חחח...מה כבר עשיתי) במי ומה הם עושים אני יודעת לזהות מי זה מי בתמונה אבל גם בלי לדעת את השמות שלהם.... (גם זה קורה) אבל בכל זאת אני פה...אולי אפילו אהיה קבוע (מי יודע) יובי ויותם-חולה עליכם! (רק בגלל זה אני פה) טוב נו נוסיף גם תמונה שלי

cha ching

New member
רותם?!

או-מיי-גד! מה המצב?!
(אם את תוהה-לא.. את לא מכירה אותי... אבל לא חשוב... תשתפי פעולה...)

EROTOMANIA

New member
הא, עוד ניובי

ברוכה הבאה. את בסיסטית? (כמה זמן את מנגנת?) תלמדי-ג´ון מיאנג (וסטו האם) הוא האליל שלך. ואם את כבר יודעת את זה, אז לא נורא.

tofy

New member
אוקיי

אני מנגנת משו כמו שנה וקצת (אבל אל תצפו ליותר מידי) גם כן היפני הזה! איך הוא גם מנגנן וגם עושה _^-^_ (ככה עם העניים- יותם יודע איך) מממממממ.......זהו לא? אה....בוא אני אספר על עצמי עוד אני לומדת במקוה ישראל עם יובי ויותם (אלא מה?!) אממ.......בסיסטית אתם יודעים....... אמ.....חיי חברה אין לי ממש כרגע בגלל עונש... אבל גגם כשהוא יתבטל לא יהיו לי כי חצי מהקשרים נותקו...וכי גם התערבתי עם אנשים שאני עד סוף השנה לומדת (זה אומר שצריך להכין שיעורי בית מה שלא עשיתי 10 שנים!) ככה שאחרי הבי"ס אני ממשיכה ללמוד ....קקי לי!

theriddler

New member
ברוכה הבאה..

אני חושב שכדאי שתדעי את השמות שלהם....זה יהיה יותר נוח לדבר עליהם בצורה הזאת

tofy

New member
אז בוא תעזור לי בזה

פטרוצ´י-גיטריסט זה אני יודעת מה עוד?

cha ching

New member
אוקיי...

ג´יימס לאברי- סולן ג´ון מיאנג- בסיסט מייק פורטנוי- תופאי ג´ורדן רודס-קלידן אבל יש גם את הנספחים: הקלידנים לשעבר- קווין מור, דרק שריניאן סולן לשעבר- צ´רלי דומיניצ´י טוב.. לא נראה לי ששכחתי מישהו, אבל אני קצת על סמים עכשיו...

Uv Kruvi

New member
ממצב מותק?!

:) יפה שבאת!!! ואני נורא מקווה שתישארי :) יהיה לך פה מצחיק :)

למעלה