שלום אנשים....

שלום אנשים....

קוראים לי מרינה, ורק עכשיו התחלתי לשמוע את היהודים. נדלקתי על הלהקה ויש לי דיסק שלהם, או יותר נכון לאחותי יש את הדיסק: "מציאות נפרדת", ואני חולה על השיר "מחפש תשובה". בקיצור אני חולה בכלל על מוסיקה ישראלית ומקווה להתמקם בפורום הזה.

האב פנאן!..../images/Emo13.gif

תבלי לך כאן בפורום... ו....אממ...יש עוד 2 דיסקים..
בלא בלא.. תתחילי להציפ חופשי.. ותבלי ואל תפחדתי מאנשים פה...הם לא נושכים...בסך הכל נחמדים מאוד..

אני ממליצה לך להשיג או לקנות את 2

הדיסקים האחרים שיש להם... הדיסק הראשון- היהודים והדיסק האחרון- פחד מוות שנייהם אחלה דיסקים! אהבתי את כל השירים! מומלץ ביותר!

yuli c

New member
wellcom!!!

אני יעל. אני לא מתה על מוזיקה ישראלית חוץ מכמה חריגים בינהם היהודים... אגב אני מאוד ממליצה לך לקנות את הדיסק נשני של היהודים "היהודים" ואם מממש תתחברי לזה אז גם את "פחד מוות" השלישי. טוב... בקיצור תהני בפורום!

מרינעעעעעעעעעעע../images/Emo124.gif

ילדהה תגידי מימי נידבקת ללהקה הזאת????????????????????? תודיייייייי שזו אנייייייייי אניייייייי כל הזכויות שמורות לייי היי יצא לי חרוז... פושעעעעעעעעת- תביאי לי מחר ת´דיסק שלהם!! כבר התגעגעתי לדיסק הזה כולם לוקחים לי אותו.. אוףףףף מחר תעודות מחר תעודות

פושעתתתתתתתתתתתתתתתתת

אחותי, כן את זאת שבגללה התמכרתי ליהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב אני אשים את הדיסק אחר כך בתיק..... והתעודות...בטח התעודה שלי תראה כך: 50 65 60 78 80 90 54 34 ואני לא צוחקת....טוב אחותי...נתראה מחר...או היום...או מחרותיים....

נו מה את מתלוננת???????.

לפחות יש לך 90!!!!! זה גם משו... אצלי את תראי רק אפסים.. אחותי דברי עם האחראית שלכם אני רוצה לנסוע לימאמי לפני שלא יהיו מקומות!!! בשבילי דברי איתה ועוד היום!! ותחזירי לי תשובה

אחותי בטח יהיו לך 90 ובקשר למופע

אני אשאל מחר אם נשארו מקומות, ודרך אגב, אני נותנת לו 8 וחצי, כי הוא חתיךךךךךךך אחותי, עיניים כחולות, שרירים בידיים, הוא בא עם גופיה לבנה, ג´ינס, ומעיל עור, חטוב....איך לא נישקתי אותו????????????????????

למעלה