שלום אנשים...

LB 182

New member
שלום אנשים...

אני חדש כאן... מאז ומתמיד אני מעריץ של משינה, הם היו ונשארו להקת הרוק הישראלי הטובה ביותר בכל הזמנים (לדעתי...)... תעשו לי היכרות בבקשה..... יאללה ביי אה... נ.ב. מישהו היה בהופעת הפרידה כי אני הייתי, היה קצת עצוב אבל פצצה!!!!!

שלמונזה

New member
שלום לך

ואי יש לנו מעריץ שיה בהופעת פרידה אני מתרגשת!!! למרות שיש פה כמה כאלה... כמו כל חדש בפורום נשאל אותך כמה שאלות להכרות: שם, גיל, אזור מגורים ואנא דרג את 5 השירים של משינה שאתה הכי אוהב (למרות שזה משימה קשה) וחוץ מזה... ברוך הבא!!!

LB 182

New member
אוקיי...

קוראים לי אודי, אני בן 14 מכרמיאל, תודה על ההיכרות ועל האירוח... אני אוהב את כל השירים שלהם, אז אני לא ממש יכול לדרג את 5 האהובים עליי, מצטער... וזהו נראה לי... ביי ביי

N a V e

New member
סבבה...ברוך הבא בכל מקרה../images/Emo13.gif

אני נוה,מקרית אתא,והרבה יותר ממה שאני משוגע על משינה,אני מעריך אותם כמו שאני לא מעריך אף אומן אחר(פוליטקלי קורקט או לא?
)
...פעם קרית אתא שלטה טוטאלית בפורום.היום השתנו פני הדברים...אבל לא נורא

LB 182

New member
סבבה...

סוף סוף פורום עם אחלה אנשים... ממש סבבה להיות פה... באמת!!!

שלום כנסו כולם

אני גם כן חדש כאן כאילו כתבתי כאן נראה לי פעם ועכשיו אני מקווה שיצא לי לרשום כאן הרבה אז אני מעיין בן 15 וחצי מכ"ס מי שרוצה לדבר האי סי קיו שלי הוא: 113553153 ושירשום שהוא מהפורום

שלום כנסו כולם

אני גם כן חדש כאן כאילו כתבתי כאן נראה לי פעם ועכשיו אני מקווה שיצא לי לרשום כאן הרבה אז אני מעיין בן 15 וחצי מכ"ס מי שרוצה לדבר האי סי קיו שלי הוא: 113553153 ושירשום שהוא מהפורום

למעלה