שלום אנשים

שלום אנשים

כתבתי קצת בתקופה קודמת.... ואני קורא בתקופה הזאת..... ויושב אני וחושב על כל הניכתב ושואל אני את עצמי וכמובן את מי שירצה להיתיחס........ פרק ב´ של חיי אני אחרי מערכת נשואים של הרבה שנים והיא אחרי מערכת נישואים קצרה יחסית היא עם 2 ילדים קטנים ואני עם שני ילדים גדולים הרצון המשותף להיות יחד כנה ואמיתי שנינו חושבים את אותו הדבר שנינו מאמינים בזוגיות ושנינו רוצים להצליח העינין היחידי שעולה כל פעם מחדש שאני מאוד מכבד את דעתה ואם יוצא לפעמים שהיא אומרת לי דבר מסוים לגבי מילה, לגבי מעשה, לגבי בקשה, דבר מסוים שלא ניראה לה ! אני חושב פעם נוספת ועושה את הכל כדי למנוע את המעשה אני חושב שאני לומד ולא רוצה לחזור על טעויות פעמים ובנוסף גם לא רוצה לפגוע ברגשות שלה (לפחות לא במודע) מצד שני כשאני אומר לה את דעתי בנושא מסוים היא אומרת לי אוקי זכותך המלאה לחשוב בצורה זו !! אבל בפועל הדברים יוצאים הפוך או בפליטת פה, או בצורך להסביר לאחרים, שהם לא צודקים ואן להם זכות לבקר אותה/נו וזה קצת מפריע לי ומתסכל אני מאוד אוהב אותה והיא מאוד חשובה לי...... כל מה שביקשתי ממנה זה סך הכל לכבד את רצוני לפחות בדברים שקשורים בי........ אני לא חושב ואני לא רוצה לתת דין וחשבון לאנשים שממש לא מענינים אותי !!!!!!! כל מבוקשי לשנה החדשה שממש בפתח להצליח איתה להרבה שנים מאושרות יחד אני יודע שהאהבה תצליח לגשר אבל באמת הייתי רוצה לדעת שיש אחת שמכבדת אותי כמו שאני מכבד אותה

maof

New member
כוכב יקר כוכב חביב

ואני רוצה לומר לך דבר לפעמים צריך לתת לבן הזוג את מרחב המחיה שלו ואת החופש לומר כל דבר שעולה על דעתו ולדעת להבליג........... אני יענה לך בצורה שונה מהרגיל עבור אשה מיוחדת ומקסימה
לתת את הנשמה ואת הלב לתת שאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תילמד לתת לגלות סודות בסתר לאותיר את סבך הקשר כשהלב שלך ניצבט מכל חיוך מכל מבט אתה ניזהר אתה יודע וחוץ מימך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב עוד תילמד לתת אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בינינים לחיות עם כל שינוי לרקום אתה ספור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב להיות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להמשיך יום חדש כמו רגיל לתת את הנשמה ואת הלב לתת כשאתה אוהב עוד תילמד לתת.......... מעוף
עבורך אשה יפה

*יערית

New member
כוכב....

יש אנשים שזה אופיים ..לא מקבלים ביקורת.. לא אומרת לך טוב או רע..אתה בטח יודע טוב ממני למה אתה בכל זאת נשאר בקשר שכזה! אולי עם הזמן דברים ישתנו..היא תכיר אותך יותר ואת הרצונות שלך... צריך לתת צ´אנס לכל אדם עד אשר מגיעים לצומת דרכים שמכאן אין אפשרות לתקן או לעבוד על דברים! צריך תמיד לזכור ששני עולמות שונים נפגשים והחיבור בינהם זה לא בין יום! בהצלחה!!!!!!!

כוכב

משמעה של זוגיות אינה לחשוב אותו הדבר, לכל אחד יש את הזכות להיות אינדבדואל. כן יש צורך בסובלנות,לדעת לקבל את דעתו של האחר, לכבד אותה אך לא בהכרח להסכים איתה. אם יש רצון ויש אהבה ,אין לי ספק כי תצליחו הרי אין דבר העומד בפני הרצון. מאחלת לכם הרבה שנים של אהבה .

כבוד והערכה

לדעתי, את הדברים שרשמת בהודעתך, עליהם עליך לדבר עם זוגתך פשוט לשבת ולהבהיר לה מה עושה לך דרך ההתייחסות שלה לצרכיך, רצונותיך שתיקה והבלגה מעידים, מבחינתה, הסכמה לדרך ואם היא לא תדע איך אתה מרגיש ביחס לזה, הרי שלא תוכל לשנות וזוגיות אינה בנויה על "ניחושים" אלא על אמירת דברים מפורשים ואם לאחר שתדע, עדיין תמשיך לנהוג כפי שהיא נוהגת עתה, אולי תצטרך לחשוב פעם נוספת על המערכת אהבה הנה חשובה בד"כ היא גם מצליחה לגשר אבל אהבה בנויה מעוד מרכיבים בהם אמון, כבוד והערכה ואם אלו אינם קיימים - לצערי, גם האהבה גוועת מאחלת לך בהצלחה רבה, שנת אהבה ושנה של התגשמות כל חלומותיך

אמיתי 39

New member
צר לי להגיד לך

אבל הייתי בדיוק במקום שלך , ואולי במקום הרב יותר גרוע עד לא מזמן היתה לי חברה למעלה משנתיים אהבתי אותה אהבת נפש (לפחות חשבתי ככה) אולם היא - כיבדה רק את עצמה וזילזלה בצרכים בכבוד וברצונות שלי ואני כמו טיפש האמנתי שיבוא יום ויהא תשתנה שהאהבה תביא אותה למקומות אחרים לפני כ-3 -4 חודשים עזבתי את המערכת בכאבים חזקים כאב של פרידה נוספת , וקשה . ואני שהאמנתי שפרק ב´ שלי יהיה הרבה יותר נכון וחכם , נפלתי ברשתה של אשה קשה ומניפולטיבית. לא רוצה לגרום לך הרגשה רעה אבל אופי קשה לשנות!!! תיקח את הכל בשני הכיוונים - משולב : דרך הלב ודרך השכל תנסה לשלבם , אני בטוח שתגיע למסקנה הנכונה ... סליחה אם אני בוטה וקשה אבל האלה החיים שלנו וצריך לדעת לקחת אותם בדרך הנכונה לדעת מה אנחנו מרויחים ומה אנחנו מפסידים ..

system 1

New member
נוסח איירוני (sercasim

נשמע כאילו היא מדברת בלשון מליצה - איירוני, אם זה כך אז זה אולי סיגנון דיבור שמפריע לך ומניסיון גם לי ביחסים עם אשתי (נשוי זמן רב) אז תשקול לעומק העניין כי פרק ב לא כדאי שיהיה על רגל שמאל כמובן, יש הרבה פרטים אחרים שאנו לא יודעים, דרך אגב, איזה מזלות אתם? האים יש התאמה? פעם חשבתי שזה בולשיט היום אני רואה שיש משהוא בזה. תבדוק גם כף יד - גם בזה יש משהוא שנה טובה המהנדס

למעלה