שלום אנשים

wrong turn

New member
שלום אנשים../images/Emo93.gif

היי אנשים ממצב? כן כן עוד חדש מעצבן מצטרף לפורום שלכם. הבעייה היא שאני לא מעצבן חיחיחיח..... אני נחמד ואני אוהב את אלאניס כמוכם. כל מי שמגיב להודעה שירשום את שמו שאני יידע אותו שמי הוא יהונתן

מלכוש

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני מלכוש (כמו הכינוי
) ואתה לא מעצבן, כל חדש מתקבל בברכה =)) אתה מוזמן לכתוב פה, אתה בטוח תהנה כאן.. =)) בן כמה אתה? רוצה קצת לספר איך התחלת לשמוע או משהו? סתם מעניין...

wrong turn

New member
קיי../images/Emo93.gif

אני בן 15 ושמעתי חבר שלי שומע אותה אז הוא הלוואה לי את הדיסק ולאט לאט התאהבתי בה (כאילו בקול שלה) היא (כמו שבדוגמא אמרו) אלוהים. |סוגד| אה ואני גם סוגד לדידו, זה די טוב ביחד. הן צריכות לעשות דואט

j u n k

New member
אני לא אוהבת את הקול של דידו

למרות שיש לה כמה שירים נורא מרגשים ביום שראיתי את הסרט "אם הקירות הללו יכלו לדבר 2" סגדתי לTHANK U ...של דידו הפעם.. :)

שאאלום!

איי ברוכה הבאה לפורום (גם אני הצטרפתי היום) קוראים לי שי .. אני חייבת לומר שלדידו יש קול טוב(מאד ייחודי) אבל אני לא אוהבת את השירים שלה, לא מתחברת איתם בכלל, סתמי.. אוי שאמרת איך התחלת לשמוע אותה זה הזכיר לי את הפעם הראשונה שראיתי את אירוניק בטלויזיה ופשוט התאהבתי באדומה (לא ידעתי שמדובר באותה אחת) ואני הכרתי אותה דרך אחותי ( שכמובן הלכה להופעה שלה ואני לא, טיפשה שכמותי..ייסורי מצפון...)

Rוית

New member
ברוך הבא!

וואו כמה חדשים, איזה כיף!!!
אני רוית, למקרה שזה לא היה מובן
תהנה!

Mr Freeze

New member
ברוך הבא, ונצל"ש

הגרסה הטובה ביותר (עד כה) לשיר So-Called Chaos עלתה לרשת. היא בוצעה כחלק מהמופע של ה-Sessions@AOL, והיא מאוד מומלצת. תנסו, זה כדאי.

למעלה